TUTUKLU VE HÜKÜMLÜ AİLELERİ`NDEN CHP GRUBUNA ZİYARET

utuklu ve Hükümlü Aileleri Hukuk ve Dayanışma Derneği yöneticileri Mehmet Demiryüz, Bahar Oktay, Salih Tekin, Mehmet Baytekin ve Derneğin Ankara Temsilcisi Meral Vuranok ile birlikte CHP Grubuna yaptıkları ziyarette tutuklu ve hükümlülerin sorunlarını di

Siyaset 9.07.2015 18:18:52 0
TUTUKLU VE HÜKÜMLÜ AİLELERİ`NDEN   CHP GRUBUNA ZİYARET

Tutuklu ve Hükümlü Aileleri Hukuk ve Dayanışma Derneği yöneticileri Mehmet Demiryüz, Bahar Oktay, Salih Tekin, Mehmet Baytekin ve  Derneğin Ankara Temsilcisi Meral Vuranok ile birlikte CHP Grubuna yaptıkları ziyarette tutuklu ve hükümlülerin sorunlarını dile getirdiler.  

Heyet sözcüleri, 24. Dönemde CHP’li Cezaevi Komisyonu üyeleriyle cezaevlerinde yaşanan sorunların tespiti  ve çözümü doğrultusunda çok iyi bir diyalog kurduklarını, çok yararlı çalışmalar yaptıklarını,  bu dönemde de o ahenkli ilişkinin sürmesinin sorunların asgariye indirilmesine katkı  sağlayacağına inandıklarını ifade etti. Bu doğrultuda saptadıkları sorunların çözümü için CHP Grubundan yardım istediklerini belirttiler. 

CHP Ankara milletvekili Necati Yılmaz, sorunları tek tek not alarak bilgi notu ve raporu Grup Başkanvekili Levent GÖK’e sunacaklarını ifade etti.

Necati Yılmaz 24. Yasama Döneminde olduğu gibi 25. Dönemde de Cezaevlerindeki yaşam koşullarının iyileştirilmesi için dün olduğu gibi bugün de CHP milletvekilleri olarak bütün dikkatimizle sorunların doğru tespiti ve çözümü için çalışacaklarını ifade etti.

Toplantıya CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz’ın yanı sıra Bursa milletvekili Orhan Sarıbal, Antalya milletvekili Niyazi Nefi Kara, Gaziantep milletvekili Mehmet Gökdağ, Balıkesir milletvekili Mehmet Tüm, Samsun milletvekili Kemal Zeybek, Edirne Milletvekili Erdin Bircan ve Muğla milletvekili Akın Üstündağ katıldılar. 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04