UGETAM?DAN ALTYAPIDA KALİTE VE İNOVASYON SEMPOZYUMU

İstanbul Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden UGETAM,(Uslararası Gaz Eğitim Teknoloji ve Araştırma Merkezi) modern şehirlerin inşasına katkı sunmasını hedeflediği ?Altyapıda Kalite ve İnovasyon Sempozyumu ALTİST?i düzenliyor.

13.11.2017 18:52:08 0
UGETAM?DAN ALTYAPIDA KALİTE VE İNOVASYON SEMPOZYUMU

İstanbul Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden UGETAM,(Uslararası Gaz Eğitim Teknoloji ve Araştırma Merkezi) modern şehirlerin inşasına katkı sunmasını hedeflediği “Altyapıda Kalite ve İnovasyon Sempozyumu ALTİST”i düzenliyor.

 

15-16 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan ve açılış konuşmasını İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı’nın yapacağı sempozyumda İTÜ, YTÜ, Marmara Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi’nden akademisyenler ve İLBANK, İBB, TÜRKAK, MYK başta olmak üzere sektöre katkıda bulunan kurumlardan uzmanlar son gelişmeleri, yeni yaklaşımları ve deneyimlerini paylaşacak.



ALTİST Sempozyumu aynı zamanda ülkemiz ekonomisine ve toplumsal refaha katkı sağlayan, kaliteli, uzun ömürlü su, doğalgaz ve telekomünikasyon altyapı ekipmanlarının üretilmesine, yenilikçi, yerli-milli ürün ve uygulamaların sektör paydaşları ile paylaşılmasına, sektörün ihtiyaç ve sorunlarına çözüm aranmasına imkân sağlayan bir buluşma noktası olmayı hedefliyor.


Katılımcılar iki gün boyunca 7 oturumda sektördeki gelişmeleri yakından takip ederken, üçüncü gün UGETAM Kurtköy Yerleşkesi’nde bulunan tesislere teknik gezide bulunarak UGETAM’ın Eğitim, Belgelendirme, Denetim, Muayene Test ve Kalibrasyon faaliyetleri ile ilgili bilgi alma, imkan ve kabiliyetleri görme fırsatı bulacaklar.



Sempozyumun ana sponsorları arasında İSKİ – İGDAŞ’ta bulunuyor.


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10706,49%0,59
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,01% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2519,76% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4035,21% 0,78