ÜLKE MEDYA DERNEĞİNDEN TERÖR`E KINAMA

Merkezi Ankara`da bulunan,Ülke Medya Derneğinden yazılı basın açıklaması yapılarak,Son Günlerde artan Terör şiddetle kınandı.

7.09.2015 23:09:59 0
ÜLKE MEDYA  DERNEĞİNDEN TERÖR`E KINAMA

Merkezi Ankara'da bulunan,Ülke Medya Derneğinden yazılı basın açıklaması yapılarak,Son Günlerde artan Terör şiddetle kınandı.

Ülke Medya Derneği Başkanı Aydın Tufan imzası ile yapılan yazılı basın açıklaması şöyle:

''Birlik ve Beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde hain terör sonrası Diyarbakır ve Hakkâri’den gelen şehit haberleri ile yıkıldık.

Her bir Basın kuruluşları olarak  devletine, milletine, Vatanın bölünmez bütünlüğüne göz dikenlere karşı kamuoyu oluşturmak gibi karşı sorumluluğumuz bulunmaktadır.

Terörün en alçakçasına yaşadığımız bu günlerde özellikle millet olarak bir olup dik durmamız gerekirken birileri adeta istikrar ortamına çomak sokmak istemektedir.

Bazı kesimlerin yaptığı gibi terörle mücadelede terörün yanında yer almak yerine, sırtını teröre dayamak yerine Türkiye Cumhuriyeti Devletinin mevcudiyeti doğrultusunda top yekûn hain terörün karşısında durmak gerekir.

Alçakça pusular kurarak haince eylemler gerçekleştiren teröre karşı dün olduğu gibi bundan sonra Devletimizce mücadelenin çok daha kararlılık ve sonuç odaklı sürdürüleceğinden hiçbir endişemiz yoktur.

Medya Sivil Toplum Kuruluşu olarak Terörün her türlüsünü; silahlı silahsız! Şiddetle kınıyor suçlulara en ağır cezaların verileceğinden şüphe duymuyoruz.

Şehitlerimize Allahtan Rahmet acılı ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyoruz.’’Denildi

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 


38.6° / 24.3°
  • BIST 100

    10647,91%-0,31
  • DOLAR

    32,71% -0,31
  • EURO

    35,10% -0,38
  • GRAM ALTIN

    2451,15% -0,25
  • Ç. ALTIN

    3971,42% 0,45