Türkiye Voleybol 2. Ligi'ne yükselen Umut Koleji Spor Kulübü, desteklerinden dolayı Kızıltepe Belediyesi'ne teşekkür ziyaretinde bulundu.
2024-2025 sezonunda Bölgesel Lig’de gösterdiği üstün performansla rakiplerini geride bırakarak şampiyon olan ve Türkiye Voleybol 2. Ligi’ne yükselen Umut Koleji Spor Kulübü, Kızıltepe Belediyesi’ni ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Umut Koleji Spor Kulübü yetkilileri ve sporcuları, Kızıltepe Belediye Başkan Yardımcısı Havvas Güngör’ü makamında ziyaret ederek, belediyenin kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkürlerini sundu.
Başkan Yardımcısı Havvas Güngör de, şampiyonluk başarısından dolayı Umut Koleji Spor Kulübü’nü tebrik ederek, yeni sezonda 2. Lig’de başarılar diledi. Görüşmenin ardından belediye binası önünde günün anısına toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.
Yeni sezonda 2. Lig’de mücadele edecek olan Umut Koleji Spor Kulübü, hedeflerini daha da büyüterek yoluna emin adımlarla devam edeceklerini belirtti.
ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN