Umut Ünlü, 2024 Paralimpik Olimpiyatları’nda Türkiye’yi Temsil Edecek

Umut Ünlü, spora olan ilgisini ve yeteneğini genç yaşlarda keşfetti. Engelleri aşma konusundaki kararlılığı ve azmi, onu paralimpik spor dünyasında ön plana çıkardı.

Spor 6.08.2024 15:09:00 0
Umut Ünlü, 2024 Paralimpik Olimpiyatları’nda Türkiye’yi Temsil Edecek

2024 Paralimpik Olimpiyatları, 28 Ağustos - 8 Eylül tarihleri arasında Paris'te düzenlenecek. İstanbul Rumeli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nin başarılı öğrencisi Umut Ünlü de bu Olimpiyatlarda ülkemizi temsil edecek. Ünlü, büyük bir azim ve kararlılıkla hazırlıklarını sürdürerek, bu prestijli organizasyonda Türkiye'nin gururu olmaya hazırlanıyor.

Başarıya Giden Yol

Umut Ünlü, spora olan ilgisini ve yeteneğini genç yaşlarda keşfetti. Engelleri aşma konusundaki kararlılığı ve azmi, onu paralimpik spor dünyasında ön plana çıkardı. Üniversitede aldığı eğitim ve antrenörlerinin desteğiyle, her geçen gün performansını daha da yukarı taşıdı.

Hedefi Altın Madalya

Paralimpik Olimpiyatları'na katılma hakkı kazanmanın kendisi için büyük bir onur olduğunu belirten Umut Ünlü, "Bu noktaya gelmek için çok çalıştım ve büyük fedakarlıklar yaptım. Ailem, antrenörlerim ve İstanbul Rumeli Üniversitesi'ne minnettarım. Paris'te en iyi performansımı sergileyeceğime inanıyorum ve ülkemize bir altın madalya getirmek için elimden geleni yapacağım" dedi.

Yoğun Antrenman Programı

Günlük antrenman programı oldukça yoğun olan Ünlü, fiziksel ve zihinsel olarak en üst seviyede olmak için çalışıyor. Beslenme, dinlenme ve antrenman dengesi ile ilgili detaylı bir plan izleyen sporcu, aynı zamanda mental olarak da kendini hazırlıyor. Uzman psikologlar ve spor eğitmenleriyle birlikte çalışan Ünlü, hem fiziksel hem de zihinsel olarak olimpiyatlara tam anlamıyla hazır olmayı hedefliyor.

Üniversite ve Aile Desteği

İstanbul Rumeli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, Umut Ünlü'nün başarısında büyük rol oynuyor. Fakülte dekanı ve öğretim üyeleri, Ünlü'nün bu önemli yolculuğunda her türlü desteği sağlıyor. Ayrıca ailesi de onun en büyük destekçilerinden. Ünlü’nün annesi ve babası, oğullarının başarılarıyla gurur duyduklarını ve ona her zaman inandıklarını belirtiyor.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor