Üniversiteler Arasında İşbirliği

Çukurova Üniversitesi ve Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakülteleri İş Birliği Yapacak

Resmi İlan 12.02.2014 09:26:45 0
Üniversiteler Arasında İşbirliği

Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Gümüşel ve Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Erhan Palaska, Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuran Öğülener’i ziyaret etti.

Ziyarette, Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ile Çukurova Üniversitesi Eczacılık Fakültesi arasında gerçekleştirilmesi planlanan iş birliği protokolüyle ilgili ön görüşmeler yapıldı.

Bu protokol çerçevesinde Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğretim üyeleri, öğretim görevlileri ve araştırma görevlilerinden alınacak bilimsel, teknik destek ve akademik danışmanlık ile ilgili iş birliği esasları değerlendirildi.

Her iki fakülte arasında gerçekleştirilmesi planlanan bu protokol, “Çukurova Üniversitesi bünyesinde kurulmuş olan Eczacılık Fakültesi’nde eczacılık eğitiminin ihtiyaç ve gereklerine uygun olarak, Eczacılık lisans ve lisansüstü eğitim programlarının hazırlanması, akademik ve teknik desteğin sağlanması, akademik kadroların eğitimine katkıda bulunulması, ortak yüksek lisans ve doktora programlarının açılması, bilimsel makale, yayın, kitap gibi dokümanların karşılıklı değişimi, ortak akademik ve bilimsel etkinlik yapılması, ortak araştırma projelerinin yürütülmesi ve yayınların yapılabilmesini’” kapsıyor.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ADANA

 


18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,15
  • EURO

    34,94% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2323,95% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00