ÜNİVERSİTELİ GENÇLERDEN OLUŞAN``NUSAYBİN GÖNÜLLÜLERİ``İLÇEDE ÇÖP TOPLADI

Nusaybin Belediyesi Eş Başkanı Av.Semire NERGİZ, Başkan Yardımcısı Yılmaz GÜNDÜZ ve Meclis Üyeleri ?Nusaybin Gönüllüleri? ismi altında bir araya gelen Nusaybinli Üniversite öğrencilerinin ?geleceğini çöpe atma? sloganıyla başlattıkları temizlik etkinliğ

2.08.2019 09:03:16 0
ÜNİVERSİTELİ GENÇLERDEN OLUŞAN``NUSAYBİN GÖNÜLLÜLERİ``İLÇEDE ÇÖP TOPLADI

Nusaybin Belediyesi Eş Başkanı Av.Semire NERGİZ, Başkan Yardımcısı  Yılmaz GÜNDÜZ ve Meclis Üyeleri  “Nusaybin Gönüllüleri” ismi altında bir araya gelen Nusaybinli Üniversite öğrencilerinin “geleceğini çöpe atma” sloganıyla başlattıkları temizlik etkinliğine katıldılar.

 

Mitanni Kültür Merkezinde bir araya gelen öğrenciler, bu noktadan başlayarak ilçe genelinde genel bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. Ellerine eldiven takarak çöpleri toplayıp poşetlere dolduran Nusaybin Belediyesi Eş Başkanı Av.Semire NERGİZ, Başkan Yardımcısı Yılmaz GÜNDÜZ ve Nusaybin Gönüllüleri, esnaflara ve halka çöplerin kapı önlerine gelişi güzel atılmaması yönünde uyarılarda bulunarak, bilinçlendirme çalışması da gerçekleştirdil.

 

Dolan çöp poşetleri çalışmaya destek veren Nusaybin Belediyesi  Temizlik İşleri birimne  ait çöp kamyonlarına aktarılırken, yerlerde sıklıkla görülen sigara izmaritleri dikkat çekti. 

 

“Nusaybin Gönüllüleri” ismi altında bir araya gelen Nusaybinli Üniversite öğrencilerinin güzel ve örnek olacak bir etkinliğe imza attıklarını belirten Eş Başkan  Av.Semire NERGİZ, çevre temizliğine daha çok duyarlı bir neslin yetişmesi için daima çalışacaklarını ve bu gibi farkındalık yaratan etkinliklere her zaman destek olacaklarını söyledi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/NUSAYBİN


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00