ÜNLÜ:``AKAN KAN DURMALI ARTIK``

Mersin Muhtarlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ergün Ünlü, 65. Hükümetten beklentilerini açıkladı. Muhtarlar olarak artık Türkiye?de barışı istediklerini söyleyen Başkan Ünlü, ?Akan kan artık durmalı? dedi.

25.05.2016 11:32:07 0
ÜNLÜ:``AKAN KAN DURMALI ARTIK``

Mersin Muhtarlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ergün Ünlü, 65. Hükümetten beklentilerini açıkladı. Muhtarlar olarak artık Türkiye’de barışı istediklerini söyleyen Başkan Ünlü, “Akan kan artık durmalı” dedi.

Mersin Muhtarlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ergün Ünlü, Binali Yıldırım’ın Başbakanlığında kurulan 65. Hükümetten muhtarların beklentilerini açıkladı. Muhtarlar olarak ilk isteklerinin artık ülkede barış ve kardeşliğin yeniden hakim olmasını beklediklerini belirterek, “Akan kan artık durmalı. Biz bu süreç içerisinde Türkiye toplumunun tamamını bir bütün olarak görüyoruz” dedi. Başkan Ünlü yeni hükümetin yeni hedefleri ile ülkeyi daha refah seviyesine çıkaracağına inandıklarını da belirterek, “65. hükümetimiz ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Umut ediyorum ki ülkemizdeki sorunların çözümüne Başbakan Binali Yıldırım ve kabinesinin kolaylık sağlayacaktır. Mutlaka yeni hedefleri ortaya koyacaktır. Yeni hedeflerde, yeni ışıklarda ülkeyi refah seviyesi daha yüksek toplum olmaya itecektir. Eminim hükümet bu değişimi de kabine içerisinde, parlamenter içerisinde yeni hareketlik getirecektir diye düşünüyorum” dedi.

Hükümetin daha önce muhtarlara yönelik yaptığı çalışmalara da değinen Başkan Ünlü, “Muhtarlar olarak hükümetimizle uyumlu bir şekilde çalıştık. Bundan sonraki süreçte de aynı kararlılık ve arzu ile çalışacağımızı düşünüyor 65. Hükümete başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 
ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN

23.9° / 17.5°
  • BIST 100

    10218,60%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88