ÜNLÜ ALMAN FİRMASINDAN MARDİN?E DEV YATIRIM ATAĞI.

Tavuk ve et sektörü alanları başta olmak üzere büyük yatırımları olan Ünlü Alman firması Mardin?de büyük bir entegre tesis kurmak için atağa geçti.

Mardin 23.03.2018 21:06:12 0
 ÜNLÜ ALMAN FİRMASINDAN  MARDİN?E  DEV YATIRIM ATAĞI.

Tavuk ve et sektörü alanları başta olmak üzere büyük yatırımları olan Ünlü Alman firması Mardin’de büyük bir entegre tesis kurmak için atağa geçti.
Ortadoğu’nun en büyük hububat ticaret merkezi konumunda bulunan Kızıltepe hububat merkezi kurumsal web sayfasında ve sosyal medya sayfalarında Duyuru şeklinde yapılan çağrıda “ Alman firması olan Nordin  Mardin’de tavuk ve kırmızı et alanında büyük bir entegre tesis kurmak için kolları sıvadı denildi.


Nordin firması tarafından Kurulacak  tesisin Mardin’deki ortağı, partneri Cibrail Dinler yaptığı açıklamada Nordin firması yetkilileriyle uzun bir  süredir konu ile ilgili karşılıklı görüşmeler yürütüyoruz.  Firmanın uzman yetkili ve yöneticileri yapılacak tesis için Mardin’i uygun gördüler.  Mardin ekonomisine ve istihdama değer katacak entegre tesis  ilk etapta 70 çiftçimize çiftlikler kurmak suretiyle dahil edilecek.  Yapılacak çiftlikler için çiftçilerimizden para talep edilmeyecek. çiftliklerin her türlü donanımı Nordin firması tarafından temin edileceğini söyleyen Cibrail Dinler. Katılım sağlayacak içiftçilerimiz  kar ortağı olacaklar. Projeye dahil olmak isteyen çiftçilerin en az 10 dönüm tapulu arazi sahibi olmaları yeterli olacaktır. Çiftlikler için Mardin ve 10 ilçemize bağlı kırsal dağlık köylerimiz için ideal olmakla, arzu eden  herkes müracaat edebilir.

 

Binlerce İnsana istihdam sağlayacak entegre tesis ile ilgili yapılan açıklama;


 Büyük bir Alman Firması Mardin il ve ilçeleri  kırsalında Hayvancılık alanında Dev bir entegre ve çiftliklerden oluşacak tesisler kuracak. Bu projeye dahil olmak için en az 10. Dönüm tapulu arazi sahibi olanlar katılabilecek.Para sermayesi gerekmiyor. Gerekli finansman Firma tarafından karşılanacak. Süre ve sayı kısıtlı olduğundan  İlgilenenler  en kısa sürede    Cebrail Dinler ile irtibata geçmeleri gerekiyor.Cebrail Dinler ile İrtibat Numarası  0532 734 65 59

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

ÖZEL HABER

 


30.6° / 19.5°
  • BIST 100

    9886,4%1,75
  • DOLAR

    32,55% 0,21
  • EURO

    34,95% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2458,08% 0,91
  • Ç. ALTIN

    4014,34% 0,56