ÜNLÜ İSİMLER MERVE OFLAZ VE BEGÜM KÜTÜK VODAFONE MARATON TAKIMI?NDA...

Merve Oflaz ve Begüm Kütük, 7 Nisan Pazar günü 14?üncü kez düzenlenecek Vodafone İstanbul Yarı Maratonu?na katılacak. Vodafone Maraton Takımı?nda yer alan ünlü isimler, yarı maraton öncesi ?Gelin hep birlikte sağlık için koşalım? çağrısı yaptı.

Spor 29.03.2019 11:05:54 0
ÜNLÜ İSİMLER MERVE OFLAZ VE BEGÜM KÜTÜK VODAFONE MARATON TAKIMI?NDA...

Merve Oflaz ve Begüm Kütük, 7 Nisan Pazar günü 14’üncü kez düzenlenecek Vodafone İstanbul Yarı Maratonu’na katılacak. Vodafone Maraton Takımı’nda yer alan ünlü isimler, yarı maraton öncesi “Gelin hep birlikte sağlık için koşalım” çağrısı yaptı.

 

Spor ve sağlıklı yaşama olan ilgisi ile bilinen oyuncular Merve Oflaz ve Begüm Kütük,ekranların ardından koşu pistlerinde de boy gösteriyor. Vodafone Maraton Takımı’nda yer alan ünlüler, İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Spor İstanbul tarafından Vodafone’un isim sponsorluğunda 7 Nisan Pazar günü Tarihi Yarımada’da düzenlenecek Vodafone 14. İstanbul Yarı Maratonu’na katılacak.

 

Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Esra Süzme’nin ev sahipliğinde düzenlenen yarı maratona hazırlık koşusunda basın mensuplarıyla bir araya gelen Oflaz ve Kütük, yarı maraton için yaptıkları hazırlıkları paylaştı ve tüm İstanbullulara “Gelin hep birlikte sağlık için koşalım” çağrısı yaptı.

 

“Spor yapma trendi yayılıyor”

 

Vodafone İstanbul Yarı Maratonu’na bu yıl 6’ncı kez sponsor olduklarını belirten Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Esra Süzme, “Bu sponsorluğumuzun, halkımızı spora ve sağlıklı yaşama teşvik etme hedefimize hizmet ettiğini düşünüyoruz. Vodafone İstanbul Yarı Maratonu’nu bu yıl da ‘Sağlık için koş’ temasıyla sahipleniyoruz. Sağlıklı bir yaşam için spor yapma trendi her geçen gün yayılıyor. Merve ve Begüm de yarı maratona katılarak koşmanın sağlık üzerindeki olumlu etkilerine dikkat çekecekler. Kendilerine destekleri için teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundu.

 

“Spor, benim vazgeçilmezim”

 

Daha önce Vodafone 40. İstanbul Maratonu’nda yine Vodafone Maraton Takımı’nda yer aldığını hatırlatan Merve Oflaz, Şimdi de Vodafone İstanbul Yarı Maratonu’na katılacak olmanın heyecanı içindeyim. Bu kez, Begüm ile bir takım olduk; güzel bir deneyim olacağına inanıyorum. Spor, benim vazgeçilmezim. Bence, sağlıklı yaşamın ilk adımı, spor yapmak. Bu nedenle, herkesi yarı maratonda koşmaya davet ediyorum” dedi.

 

“Koşmak, sağlık demek”

 

Vodafone 40. İstanbul Maratonu'nda okuma imkânı bulamayan kız çocuklarına burs sağlamak için koştuğunu, Vodafone Maraton Takımı’nda ise ilk kez yer alacağını ifade eden Begüm Kütük ise “Spor, sağlıklı yaşamın vazgeçilmez bir parçası. Spor yaptığımda kendimi mutlu hissediyorum. Koşmak, sağlık demek. Özellikle maraton koşmak, çok güzel bir deneyim. 7 Nisan Pazar sabahı herkesi Yenikapı’ya bekliyoruz” diye konuştu.

 

10 bini aşkın sporcu bekleniyor

 

2017 yılı itibariyle Altın Kategori’ye yükselerek dünya çapında en iyi 10 yarı maratonarasına giren Vodafone İstanbul Yarı Maratonu’na bu yıl yaklaşık 100 ülkeden 10 binin üzerinde sporcunun katılması bekleniyor. 21 kilometrelik ve 10 kilometrelik parkurlarda gerçekleşecek koşuda sporcular, Yarı Maraton (21K), 10K ve Business Maraton kategorilerinde yarışacak.

 

Vodafone İstanbul Yarı Maratonu’nun kayıtları 29 Mart’a kadar devam edecek. Bu tarihe kadar kayıt yaptıramayanlar, 5-6 Nisan tarihlerinde Bayrampaşa Forum İstanbul Alışveriş Merkezi'nde düzenlenecek Yarı Maraton Fuarı’nda geç kayıt yaptırabilecek.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,70%1,62
  • DOLAR

    32,39% 0,12
  • EURO

    34,68% 0,01
  • GRAM ALTIN

    2400,66% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00