Ünlü rockçı Aslı Gökyokuş eşiyle düet yaptı

Aslı Gökyokuş, eşi Erdal Yıldırım’ın 5 şarkıdan oluşan ilk ep albümü Günlerden Bir Erguvandı’nın hem prodüktörlüğünü üstlendi hem de albümde konuk sanatçı olarak yer aldı.

Mardin 14.06.2024 19:23:00 0
Ünlü rockçı Aslı Gökyokuş eşiyle düet yaptı

Aslı Gökyokuş, sivil toplum ve vakıfçılık denince akla ilk gelen isimlerden olan eşi Erdal Yıldırım’ın 5 şarkıdan oluşan ilk ep albümü Günlerden Bir Erguvandı’nın hem prodüktörlüğünü üstlendi hem de albümde konuk sanatçı olarak yer aldı.

 

Geçtiğimiz günlerde yeni şarkısı “Sonbaharda Sevmeye Sözün Var’’ı yayınlayan Aslı Gökyokuş bu kez eşi Erdal Yıldırım ile düet yaptığı bir şarkı ile karşımıza çıkıyor.14 Haziran’da kendi şirketleri Yaz Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yayınlanan EP’nin çıkış şarkısı  Aslı Gökyokuş ve Erdal Yıldırım’ın birlikte seslendirdiği “Sabır Yok”. Söz ve Müziği Erdal Yıldırım, düzenlemesi Selim Öztunç’a ait olan şarkının video klibini ise ünlü sinema yönetmeni Derviş Zaim çekti. Klip aynı zamanda ünlü yönetmenin ilk video klibi olma özelliğini de taşıyor. Aslı Gökyokuş ve Erdal Yıldırım’a Haliç’te bir kayıkta yer aldıkları klipte fonda eşsiz İstanbul manzarası eşlik ediyor.


 

Söz- Müzik: Erdal Yıldırım Düzenleme: Selim Öztunç Prodüktör: Aslı Gökyokuş Yapımcı: Yaz Müzik Dağıtım: Sony Müzik Türkiye Akustik Gitar: Erdal Yıldırım Akustik Gitar, Mandolin: Selim Öztunç Bas Gitar: Alp Ersönmez Cajon: Onur Nar Kayıt: Pay Recording Studio, Bodrum Mix & mastering: Erim Arkman Klip Yönetmeni: Derviş Zaim Kapak Tasarımı: Bülent Erkmen (BEK)
 

'Sabır Yok' Bir bilseler neler gördüm Bir ben yoktum yine gördüm Uzun uzun anlatırdım ama Sabır yok, cesaret yok Bir bilseler neden korktum Bir ben vardım yine korktum Uzun uzun anlatırdım ama Sabır yok, cesaret yok  
 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MAGAZİN SERVİSİ

 

 


Anahtar Kelimeler: rockçı Gökyokuş eşiyle yaptı
30.5° / 21.6°
  • BIST 100

    9777,46%-0,53
  • DOLAR

    34,17% 0,11
  • EURO

    38,12% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2916,42% -0,57
  • Ç. ALTIN

    4899,30% 0,64