ÜNLÜ SANATÇI YOĞUN BAKIMDA

Ünlü sanatçı Nejat İşler hastanenin yoğun bakım ünitesine kaldırıldığı bildirildi.

Gündem 19.01.2014 12:10:33 0
ÜNLÜ SANATÇI YOĞUN BAKIMDA

Ünlü Tv ve Sinema sanatçısı  Nejat İşler hastanenin yoğun bakım ünitesine kaldırıldığı ve Sağlık Durumunun Kritik olduğu  bildirildi.

Geçirdiği akciğer enfeksiyonu nedeniyle Bodrum`da hastaneye kaldırılan oyuncu Nejat İşler`in sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Alınan bilgiye göre, oyuncu çok ağır bir akciğer enfeksiyonu geçirdi ve bu enfeksiyondan tüm organları etkilendi. Yoğun bakım servisi doktorları tarafından uyutulan ve makinaya bağlı olarak ikinci günde de tedavisi süren Nejat İşler`in çok riskli bir sağlık tablosu yaşadığı öğrenildi.

Nejat İşler`in makinaya bağlanmasının nedeninin, kendi solunumunun yetmemesi olduğunu belirten doktorlar, makinadan ne zaman çıkarılacağına ilişkin şu an net bir yanıt veremiyor.

Doktorlar, İşler`in akciğerdeki enfeksiyonun düzelmesi ve kendi solunumunun yetecek hale gelmesi durumunda makinadan çıkarılabileceğini, ancak şu anki tablonun hala ciddi hayati risk
taşıdığını ifade etti.  

Acıbadem Bodrum Hastanesi Başhekimi Dr. Aydın Aksoy, yaptığı yazılı açıklamada, sanatçı Nejat İşler`in, 17 Ocak`ta saat 00.15 sıralarında hastanelerinin acil servisine başvurduğunu belirtti. Acil serviste yapılan muayene ve tetkikler sonucunda İşler`in tedavisine yoğun bakım servisinde devam edilmesine karar verildiğini aktaran Aksoy, şunları kaydetti:

"Muayene ve tıbbi tetkikler sonrasında hastamızda, şiddetli akciğer enfeksiyonuna bağlı solunum yetmezliği ve enfeksiyonun çok ilerlemiş olmasına bağlı olarak septik şok tablosu saptandı. Septik şok, çoklu organ yetmezliği ile seyreden ve yüksek hayati riskin oluşabildiği klinik bir tablodur. Bu tanı sonucunda tedavisi, yoğun bakım ünitesinde devam ettirilmektedir. Hastamızda gelişen septik şok sonucunda akciğerleri çok ciddi şekilde etkilenmiştir. Aynı zamanda böbrekler, kalp ve kan hücrelerinin ve karaciğerin de bu durumdan etkilendiği tespit edilmiştir. Solunum cihazına bağlı olduğu için uyutulan hastamızın tedavisi halen yoğun bakım ünitesinde devam etmektedir. Hastamız, göğüs hastalıkları, yoğun bakım, enfeksiyon hastalıkları, gastroenteroloji ve kardiyoloji uzmanları tarafından takip edilmektedir."Denildi

 

ARTUKLU HABER AJANSI


38.6° / 25.2°
  • BIST 100

    10471,32%0,76
  • DOLAR

    32,75% 1,53
  • EURO

    35,02% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2458,98% 2,86
  • Ç. ALTIN

    3891,52% 0,75