Tarih: 28.08.2024 10:20

USİAD Başkanı Nevaf Kılıç'tan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Facebook Twitter Linked-in

Uluslararası Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği (USİAD) Genel Başkanı Nevaf Kılıç, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Kılıç, mesajında, Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsızlık ve hürriyet mücadelesinin simgesi olan bu büyük zaferin, milletimizin iradesi ve kararlılığının en güçlü tezahürü olduğunu vurguladı.

 

Nevaf Kılıç, mesajında şu ifadelere yer verdi: "30 Ağustos 1922'de elde ettiğimiz Büyük Zafer, sadece askeri bir zafer olmanın ötesinde, milletimizin bağımsızlık, hürriyet ve onur mücadelesinin simgesidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kazanılan bu zafer, Türk milletinin özgürlük ve bağımsızlık konusundaki kararlılığını tüm dünyaya ilan etmiştir. Bugün, bu büyük zaferin 102. yılını kutlarken, Atalarımızın bize bıraktığı mirasa sahip çıkmanın onuru ve sorumluluğu içindeyiz."

 

USİAD Genel Başkanı Kılıç, iş dünyası olarak, Atalarından aldıkları ilhamla, Türkiye’yi ekonomik alanda daha da ileri taşımak için var güçleriyle çalıştıklarını belirtti. "Sanayiciler ve iş insanları olarak bizler, Türkiye'nin ekonomik kalkınmasını sürdürülebilir kılmak ve milletimize daha aydınlık bir gelecek sunmak adına durmaksızın çalışıyoruz. Atalarımızın bağımsızlık mücadelesini taçlandıran bu büyük zafer, bizler için de her daim ilham kaynağı olacaktır."

 

Kılıç, mesajını şu sözlerle sonlandırdı: "Başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden tüm kahramanlarımızı rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Bu zaferin ışığı, bizleri daima aydınlatmaya devam edecektir."dedi.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —