USİAD Genel Başkanı Nevaf Kılıç’dan Ayhan Kızıltan Açıklaması.!

Uluslararası Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği (USİAD) Genel Başkanı Nevaf Kılıç, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Ayhan Kızıltan'ın görev süresinin bitimine yönelik açıklama yaptı.

Gündem 2.07.2023 17:59:00 0
USİAD Genel Başkanı Nevaf Kılıç’dan Ayhan Kızıltan Açıklaması.!

Uluslararası Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği (USİAD) Genel Başkanı Nevaf Kılıç, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Ayhan Kızıltan'ın görev süresinin bitimine yönelik açıklama yaptı.

 

Uluslararası Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği (USİAD) Genel Başkanı Nevaf Kılıç, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Ayhan Kızıltan'ın başkanlık görevinin sona ermesiyle ilgili bir basın açıklaması yaparak, ‘gelişmeleri yakından takip etmekteyiz’ dedi.

 

Bu gelişmeler üzerine, Uluslararası Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği (USİAD) Genel Başkanı Nevaf Kılıç, Ayhan Kızıltan'a destek veren bir açıklama yaptı. Genel Başkan Kılıç, ‘Başkan Ayhan Kızıltan'ın yüzde 1 hisseyle ortak gösterildiği şirketin genel kurulunda yetkisinin alınmasıyla, yasal düzenlemeler gereği başkanlık görevinin sona erdiğini öğrenmiş bulunmaktayız.USİAD olarak, Ayhan Kızıltan'ın görev süresi boyunca sergilediği liderlik ve başarılarını takdirle karşıladık’’ ifadelerini kullandı.

 

Uluslararası Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği (USİAD) Genel Başkanı Nevaf Kılıç, ‘’Ayhan Kızıltan, Aralık 2022'deki tartışmalı seçimler sonucunda ikinci kez MTSO Başkanlığına seçilmiş ve önemli çalışmalara imza atmıştır. Kendisi, MTSO'nun gelişimine ve Mersin iş dünyasının güçlenmesine katkıda bulunmuştur.

 

USİAD olarak, Ayhan Kızıltan'ın görev süresi boyunca sergilediği liderlik ve başarılarını takdirle karşılıyoruz. MTSO'nun Mersin'in ekonomik ve ticari gelişimine sağladığı katkılar, Ayhan Kızıltan'ın vizyoner yaklaşımının bir sonucudur. Kendisi, iş dünyasının önceliklerini ve ihtiyaçlarını dikkate alarak etkili adımlar atmış ve MTSO'nun üyelerine değerli hizmetler sunmasını sağlamıştır.

 

Ayhan Kızıltan'a görev süresi boyunca gösterdiği liderlik ve katkılarından dolayı teşekkür eden USİAD Genel Başkanı Nevaf Kılıç, başarılarının devamını dilediği açıklamasında, ‘’Ayhan Kızıltan'ın başkanlık görevinin sona ermesiyle ilgili USİAD olarak, yaşanan sürecin nahoş olduğunu, Kendisinin yaptığı önemli çalışmaların ve iş dünyasına olan katkılarının takdir edilmesi gerektiğini düşünüyoruz.’’ dedi.

 


USİAD Genel Başkanı Nevaf Kılıç son olarak, ‘’Mersin Ticaret ve Sanayi Odası'nın gelecekteki lideri için yeni bir döneme girildiğini biliyoruz. USİAD olarak, yeni başkanın da MTSO'nun üyelerinin ve Mersin'in ekonomik gelişiminin en üst düzeyde hedefleneceği bir döneme öncülük etmesini umut ediyoruz.
Ayhan Kızıltan'a çalışmaları ve görev süresi boyunca gösterdiği liderlik için teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.’’açıklamasını yaptı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN


20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07