ÜSKÜDAR BELEDİYESİ, TÜRKİYE’NİN DİN ALİMLERİYLE ÜSKÜDAR’DA KUR’AN-I KERİM ZİYAFETİ YAŞATTI

Üsküdar Belediyesi, Türkiye’nin en önemli din adamlarıyla Üsküdar’da Kur’an-ı Kerim ziyafeti yaşattı.

Belediye Haberleri 6.01.2022 13:09:00 0
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ, TÜRKİYE’NİN DİN ALİMLERİYLE ÜSKÜDAR’DA KUR’AN-I KERİM ZİYAFETİ YAŞATTI

Üsküdar Belediyesi, Türkiye’nin en önemli din adamlarıyla Üsküdar’da Kur’an-ı Kerim ziyafeti yaşattı. Toplumun kanaat önderleri arasında yer alan din alimlerini buluşturduğu programında, Kur’an-ı Kerim’in yaşamı anlamlandıran ulvi yönünü vurguladı. Program, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın yanı sıra, Medeniyet Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Emin Maşalı, Büyük Çamlıca Camii İmam Hatipleri Kerim Öztürk ile Yunus Balcıoğlu, Ayasofya-i Kebir Camii İmam Hatibi Bünyamin Topçuoğlu, Fatih Camii İmam Hatibi Metin Çakar, Ataköy Ömer Duruk Camii İmam Hatibi Mustafa Kızılcaoğlu, Kadıköy Galippaşa Camii İmam Hatibi Mehmet Pervane, Mecidiyeköy Merkez Camii İmam Hatibi H. Ali Derman gibi Türkiye’nin en önemli din alimlerini bir araya getirdi.

 

 

Toplumsal fayda odaklı projeleriyle sosyal belediyecilikte ilklerin mimarı olan Üsküdar

Belediyesi, bu yönde sürdürdüğü etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Türkiye’nin önde gelen din alimlerini buluşturduğu programıyla Üsküdar’da tüm İstanbullulara Kur’an-ı Kerim ziyafeti sundu. Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş bizzat eşlik etti. Medeniyet Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Emin Maşalı, Büyük Çamlıca Camii İmam Hatipleri Kerim Öztürk ile Yunus Balcıoğlu gibi birbirinden kıymetli din alimlerinin ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in eşliğinde gerçekleşen programa Kur’an tilavetleri damga vurdu. Toplumun kanaat önderleri arasında yer alan din alimlerinin Kur’an tilavetini katılımcılar cep telefonlarıyla kayda aldı. Maneviyatın öneminin vurgulandığı programa İstanbul’un dört bir yanından vatandaşlar oldukça yoğun bir ilgi gösterdi. 

 

Hilmi Türkmen’e teşekkür

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, programı maneviyatın ve Kur’an-ı Kerim’in ulvi yönünü vurgulaması dolayısıyla oldukça kıymetli bulduğunu belirterek Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’e teşekkürlerini iletti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


16.3° / 7.1°
  • BIST 100

    8988,1%2,06
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,04% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2296,12% 0,83
  • Ç. ALTIN

    3841,94% -0,33