Uygad Üyeleri Şanlıurfa ipekyol gençlik merkezini ziyaret etti

Şanlurfa UYGAD üyeleri Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı İpekyol Gençlik Merkezini ziyaret ederek gençlerle hasbihal ettiler.

Güneydoğu Bölge Haberleri 19.03.2018 16:08:09 0
Uygad Üyeleri Şanlıurfa ipekyol gençlik merkezini ziyaret etti
Şanlurfa UYGAD üyeleri Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı İpekyol Gençlik Merkezini ziyaret ederek gençlerle hasbihal ettiler. 
 
Şanlıurfa UYGAD üyeleri Abdullah CANBEYLİ, Hatice Ural İZGÖRDÜ, Abdülhamit PEHLİVAN,  Sait KAYA, Sabri ÇULPAN, Ayten DAĞ ve Mahmut HAREM ile birlikte Şanlıurfa İpekyol Gençlik Merkezini ziyaret eden UYGAD Şanlıurfa İl Temsilcisi Mehmet Sıtkı ALOĞLU, İpekyol Gençlik Merkezi’nin gençleriyle hasbihal ederek, gençlere çok kitap okumalarını, hayata pozitif bakmalarını, ülkenin ve milletin sizin gibi gençlere ihtiyacı olduklarını, vatanının, devletinin, bayrağının, milletinin kıymetini bilmelerini istedi. İpekyol Gençlik Merkezinin çalışmalarından çok mutlu olduklarını milli ve manevi değerlere önem vererek gençlere değerler eğitimi, bilgi, meşguliyet ve hobi alışkanlıkları kazandırıldığını belirterek, Gençlik Merkezi Müdürü Müslüm AKTABUR’a ve personellerine hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
 
Şanlıurfa İpekyol Gençlik Merkezi Müdürü Müslüm AKTABUR ise; (UYGAD) Uluslararası Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Güneydoğu Bölge ve Şanlıurfa Temsilciliği olarak ziyaretimize gelen Başkanımız Sayın Sıtkı ALOĞLU ve üyelerine teşekkür ederim. UYGAD üyelerinden gençlik olarak istifade etmek istediklerini belirten Müslüm AKTABUR İpekyol Gençlik Merkezi olarak Amacımız; Gençlik ve Spor Bakanlığımızın misyonu ve vizyonuna uygun gençleri devletimizin imkanlarından istifade ettirmenin yanısıra bu vatanın asıl ve asil sahibi olan aziz Milletimizin çocuklarına her alanda hizmet sunarak hayata hazırlamak, Her türlü zararlı alışkanlıklardan uzak tutarak gençlerimizin vatanına milletine devletine, bayrağına bağlı milli ve manevi değerlere sahip, topluma faydalı örnek ve iyi bir insan olmalarına katkıda bulunmak istiyoruz.,Bizlere her çalışmalarımızda desteklerini esirgemeyen başta Sayın Valimiz Abdullah ERİN, Vali Yardımcımız Sayın Ahmet YILDIZ’ a teşekkür ediyorum. ''dedi.
 
 
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-ŞANLIURFA

38.6° / 25.9°
  • BIST 100

    10668,54%-0,11
  • DOLAR

    33,00% 0,38
  • EURO

    35,32% 0,13
  • GRAM ALTIN

    2455,11% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3987,57% 0,00