UZAKDOĞU ŞİMDİ DAHA YAKIN

RED DRAGON BODRUM MARİNA ÇİN LOKANTASI BİRBİRİNDEN GÜZEL MENÜLERİ İLE BÜYÜLÜYOR

Türk Dünyasından Haberler 11.06.2014 13:57:39 0
UZAKDOĞU ŞİMDİ DAHA YAKIN

                                       Bodrum Marina’da yıllardır hizmet veren Red Dragon Çin Lokantası’nı şimdi Tolga Işık yönetiyor. Güçlü ve iddialı bir ekibi var. Halkla İlişkilerini tanıdık biri Fatih Uçar üstlenmiş. Lokantanın yönetimi şef Bayram Şurak’a emanet edilmiş. Mutfakta ise yılların tecrübesi Çinli aşçı Abdullah Ay ve ve ekibi harikalar yaratıyor. “Uzakdoğu şimdi daha yakın” sloganı ile hizmet veren mekân yerli ve yabancıların tercih ettiği bir Çin lokantası olarak dikkat çekiyor.

                                       Biz, ne zaman Çin yemekleri yemek istersek doğrudan burayı tercih ediyoruz. Ağız tadına uygun, hijyen ortamında hazırlanan ve Uzakdoğu’yu ayağınıza getiren Çin yemeklerinin yapıldığı yerden farkı yok. Ürünlerin çoğu Çin’den getiriliyor. Usulüne göre hazırlanıyor ve servis ediliyor. Yemeklerin lezzeti kadar servis kalitesinin var olduğunu da söylemeliyiz.

                                       Son gittiğimizde çorba olarak mantı çorbası içtik. Çin salatası,buharda mantı, tatlı-ekşili çıtır tavuk, pekin ördeği, Singapur usulü karides yedik. Uzakdoğu’ya Çin’de yediklerimizden bir farkının olmadığını belirtelim. Hepsi tadında ve kıvamında pişirilip servis ediliyor. Çeşit bolluğu var. İsteğe göre de yemek çıkartılıyor.

                                      Mekânın işletmecisi Tolga Işık, daha önce İzmir Red Dragon’un başındaydı. İzmir’de ünlenen ve Uzakdoğu esintisini yaşatan Red Dragon’un Bodrum ayağı da aynı hız ve kalite ile konuklarını kucaklıyor. Tolga Işık “Bizim hedefimiz kalitenin yanı sıra her bütçeye uygun menülerle sağlıklı yiyecekleri konuklarımıza ikram etmektir. Bunu da yakaladığımız için mutluyuz. Ürün çeşidimizi de giderek artırıyoruz” diyor. İzmir Red Dragon’da uygulanan set menü çeşitlerini şimdi Bodrum’da da uyguluyor.

 

‘’HABERİN OLDUĞU HER YERDE’’

ARTUKLU HABER AJANSI-BODRUM

e.mail: necdetbuluz@gmail.com

             necdetes@mynet.com


27.2° / 16°
  • BIST 100

    10676,70%-1,07
  • DOLAR

    32,24% 0,19
  • EURO

    34,98% 0,41
  • GRAM ALTIN

    2418,15% 0,36
  • Ç. ALTIN

    3917,34% -0,59