VALİ ABDULLAH ERİN`DEN ADIYAMANLILARA TEŞEKKÜR MESAJI

Adıyaman Valisi Abdullah Erin,yayınladığı Mesaj ile 15 Temmuz tarihinde FETÖ/PDY üyesi hainler tarafından Millet İradesine yönelen darbe ve ihanet teşebbüsüne İlk günden itibaren büyük bir kararlılıkla sürdürülen ?Milli İrade ve Demokrasi Nöbetleri? ile

11.08.2016 10:07:00 0
VALİ  ABDULLAH  ERİN`DEN ADIYAMANLILARA TEŞEKKÜR MESAJI

Adıyaman Valisi Abdullah Erin,yayınladığı Mesaj ile 15 Temmuz tarihinde FETÖ/PDY üyesi hainler tarafından  Millet İradesine yönelen darbe ve ihanet teşebbüsüne İlk günden itibaren büyük bir kararlılıkla sürdürülen “Milli İrade ve Demokrasi Nöbetleri” ile nesiller boyu unutulmayacak bir destana imza atan Adıyamanlılara teşekkür etti.

Vali Abdullah Erin yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

''Evlerimizde, işyerlerimizde, heryerde her an nöbette olma bilinciyle, Başkomutanımızdan yeni bir talimat gelene kadar Demokrasi Nöbetlerine "ARA" veriyoruz.

"Değerli Kardeşlerim;
15 Temmuz tarihinde FETÖ/PDY üyesi hainler tarafından Cumhuriyetimize, İstiklalimize, İstikbalimize ve Millet İradesine yönelen darbe ve ihanet teşebbüsüne dünyada emsali görülmemiş bir şekilde dil, din, ırk, mezhep ve parti ayrımı gözetmeden hep birlikte karşı çıktınız.

İlk günden itibaren büyük bir kararlılıkla sürdürdüğünüz “Milli İrade ve Demokrasi Nöbetleri” ile nesiller boyu unutulmayacak bir destana imza attınız.

Gösterdiğiniz birlik, beraberlik, azim ve kararlılıktan dolayı teşekkür ederiz.

Bizlerin geleceği için gözünü kırpmadan canını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize ise acil şifalar diliyorum."

TEŞEKKÜRLER ADIYAMAN... TEŞEKKÜRLER TÜRKİYE..''.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ADIYAMAN


26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10322,45%0,52
  • DOLAR

    32,21% -0,09
  • EURO

    34,73% -0,19
  • GRAM ALTIN

    2450,52% 0,76
  • Ç. ALTIN

    3942,86% 1,69