VALİ ÇOMAKTEKİN,1 EYLÜL PARKININ AÇILIŞINA KATILDI

Amasya Valisi İ. Hali Çomaktekin Amasya iline bağlı Suluova ilçesine yapılan 1 Eylül Parkının açılışını gerçekleştirdi

1.09.2015 18:23:15 0
VALİ ÇOMAKTEKİN,1 EYLÜL PARKININ AÇILIŞINA KATILDI

Amasya Valisi İ. Hali Çomaktekin Amasya iline bağlı Suluova ilçesine  yapılan 1 Eylül Parkının açılışını gerçekleştirdi

Programa Vali Çomaktekin’in yanı sıra Amasya Milletvekili Sait Yüce, Suluova Kaymakamı Hayati Taşdan, Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, Göynücek Belediye Başkanı Kemal Şahin, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta birer konuşma gerçekleştiren Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok ve Amasya Milletvekili Sait Yüce, parkımızın Suluova ilçemizin büyük bir ihtiyacını gidereceğini belirterek, böyle güzel bir parkın Suluova’mıza hayırlı olması temennisinde bulundular.

Daha sonra konuşan Vali Çomaktekin şunları kaydetti: “Suluova’nın kuruluş tarihi olan 1 Eylül’de böylesine güzel bir günde sizlerle beraber hoşça vakit geçiyoruz. Suluova’da siz vatandaşlarımızın daha huzurlu, mutlu, yaşam standartlarının yüksek olması ve daha güzel yaşamanız için kültürel, doğal, sosyal alanları çoğaltıyorlar. "Yeşillikler şehirlere yakışıyor." Şehirler parklarla, doğal tabiat alanlarıyla, sularla güzel oluyor. Kişi başına düşen ağaç sayısı arttıkça, yeşil alanlar çoğaldıkça ve insanlar boş vakitlerini böylesine güzel mekânlarda canlılarla bir arada geçirdikçe daha huzurlu ve mutlu oluyorlar. Birlik ve beraberliğe bu mekanlar önemli hizmet sunuyor. İlçe halkının bir araya gelip tanışmasına, kaynaşmasına, hoşça vakit geçirerek stresten, gerginlikten uzak kalmalarını sağlıyor. Böylesine yaşam alanlarının çoğaltılması bu açıdan çok faydalı. Ayrıca Belediye Başkanımız 85’e yakın yavrumuzu sünnet ettirmiştir. Kendisini tebrik ediyorum. Çünkü bizim dinimizin emri sevgili çocuklarımıza şefkatle, merhametle yaklaşıp, dinimizin emrettiği vecibeleri de yerine getirerek, İslami kimlikle, milli ve manevi değerlerle donatılmış bir şekilde yetiştirmenin önemini vurguluyor. Bu tabiat parkının, yeşil alanın, spor kompleksinin Suluova’ya hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, hepinize saygılarımı sunuyorum.”

Konuşmalarının ardından Vali Çomaktekin ve diğer protokol üyeleri tarafından parkın açılışı gerçekleştirildi. Park alanlarını gezerek vatandaşlarla sohbet eden Vali Çomaktekin, çocuklarla ve parktaki vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-AMASYA


38.6° / 25.9°
  • BIST 100

    10668,54%-0,11
  • DOLAR

    33,00% 0,38
  • EURO

    35,32% 0,13
  • GRAM ALTIN

    2455,11% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3987,57% 0,00