VALİ ÇOMAKTEKİN`DEN BAYRAM ZİYARETLERİ

Amasya`da Hastanede tedavi gören vatandaşlarla bayramlaşan Vali Çomaktekin, kendilerine acil şifalar dileyerek, bayramlarda hastaların ve yaşlıların mutlaka ziyaret edilmesi gerektiğini vurguladı.

25.09.2015 21:33:39 0
VALİ ÇOMAKTEKİN`DEN BAYRAM ZİYARETLERİ

Vali İ. Halil Çomaktekin Kurban Bayramı münasebetiyle çeşitli ziyaretlerde bulundu. Vali Çomaktekin’e bayram ziyaretlerinde 15. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Yılmaz, Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Cumhuriyet Başsavcısı Erol Çelik, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ünsal Ağaoğlu, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ve protokol üyeleri eşlik etti.

İlk olarak Polisevinde İl Emniyet Müdürlüğü personeli ile bayramlaşma gerçekleşti.  Ardından sırasıyla İl Jandarma Komutanlığı ile Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesine ziyaretler yapıldı.

Hastanede tedavi gören vatandaşlarla bayramlaşan Vali Çomaktekin, kendilerine acil şifalar dileyerek, bayramlarda hastaların ve yaşlıların mutlaka ziyaret edilmesi gerektiğini vurguladı. Şehit yakınlarının da unutulmadığı bayramda Şehit Komiser Hüseyin Hatipoğlu’nun ailesi ziyaret edildi. Buradaki ziyarette Şehit yakınları ve gazilerin devletimize emanet olduğunu belirten Vali Çomaktekin, devlet olarak şehit yakınları ve gazilere gereken her türlü desteğin sağlanmakta olduğunu; bundan sonra da sağlanmaya devem edileceğini söyledi.

Bayram ziyaretleri kapsamında Sevgi Evleri ziyaret edilerek devlet koruması altındaki çocuklarımızla da bayramlaşıldı. Burada çocuklarla sohbet eden Vali Çomaktekin, daha sonra Cezaevindeki görevli askerler, tutuklu ve hükümlüleri ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Bayram programları kapsamında ayrıca belediye önünde toplu bayramlaşma töreni yapıldı.  Buradaki törene Milletvekilleri Naci Bostancı ve Haluk İpek de katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği törende ilk olarak belediye bandosu ve mehteran takımı gösteri sundular. Gösteri vatandaşlar tarafından beğeniyle izlendi. Daha sonra Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Milletvekilleri Haluk İpek ve Naci Bostancı’ nın konuşmasının ardından kürsüye gelen Vali Çomaktekin şunları kaydetti: “Sayın Milletvekillerimiz, Sayın Garnizon Komutanımız, Sayın Belediye Başkanımız, Sayın Cumhuriyet Başsavcımız, kamu kurum ve kuruluşlarımızın temsilcileri, siyasi partilerimizin temsilcileri, saygıdeğer Amasya halkı, saygıdeğer misafirlerimiz, sevgili gençler, bende öncelikle hepinizin bayramını tebrik ediyorum. Mübarek bayramlarımız birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize, dostluğumuza hizmet eden çok önemli müstesna günlerdir. Kurban bayramı sadakattir, teslimiyet ve Cenabı Allah’a yakın olmaktır. Canını ve kanını feda ederek vatanın bölünmez bütünlüğü için şehit düşen kardeşlerimize, kutsal topraklarda vefat eden insanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Hepinizin bayramını tebrik eder, sağlık, mutluluk ve afiyet dilerim.” Konuşmaların ardından tören İl Müftü Vekili Adem Ayrancı tarafından yapılan dua ile sona erdi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-AMASYA


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04