VALİ ÇOMAKTEKİN`DEN ``HAYIRLI OLSUN``ZİYARETLERİ

Vali İ. Halil Çomaktekin kısa süre önce görevlerine başlayan Cumhuriyet Başsavcısı Erol Çelik ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürü A. Özkan Kaya`yı ziyaret etti.

4.09.2015 11:36:30 0
VALİ ÇOMAKTEKİN`DEN ``HAYIRLI OLSUN``ZİYARETLERİ

 

Vali İ. Halil Çomaktekin kısa süre önce görevlerine başlayan Cumhuriyet Başsavcısı Erol Çelik ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürü A. Özkan Kaya'yı ziyaret etti. Baro Başkanı Av. A. Melik Derindere’ye de nezaket ziyaretinde bulundu.

İlk olarak Başsavcı Çelik’i ziyaret eden Vali Çomaktekin, Amasya’nın 8500 yıllık tarihiyle, birçok medeniyete ev sahipliği yaptığını ifade ederek,Amasya'nın tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri hakkında bilgiler verdi. Amasya’nın sahip olduğu değerler ile ülkemizin sayılı turizm şehirlerinden birisi olduğunu da söyleyen Çomaktekin, Amasya’nın bu köklü kültürünü daha da ilerilere taşımak için çalışmalara devam edeceklerini belirtti. Başsavcı Çelik ise ülkemizin nadide şehirlerinden biri olan Amasya’da görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Vali Çomaktekin’e nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

Ziyaretleri kapsamında Baro Başkanı Av. A. Melik Derindere’ye de nezaket ziyaretinde bulunan ÇomaktekinAmasya’yı ilgilendiren konular üzerine istişarelerde bulunarak, Baro Başkanı Derindere’ye çalışmalarında başarılar diledi.

Vali Çomaktekin daha sonra Amasya'da göreve yeni başlayan Çevre ve Şehircilik İl Müdürü A. Özkan Kaya’yı ziyaret etti. Kurumun çalışmaları hakkında detaylı bilgiler alan Vali Çomaktekin, göreve yeni başlayan Kaya’ya başarılar dileyerek, bundan sonraki süreçte   Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünün Amasya ilinin kalkınması ve halka yüksek standartlarda kamu hizmeti verilmesi noktasında yaptığı çalışmalara devam edeceğine inandığını  belirtti.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-AMASYA


23.9° / 17.5°
  • BIST 100

    10218,60%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88