VALİ ÇOMAKTEKİN`E FATİH İLKOKULU VE STK`LARDAN ZİYARET

Fatih İlkokulu Müdürü Hasan Ilıcak, öğretmenler ve 3/C sınıfı öğrencileri ile Amasya Şeker Fabrikası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Göl, Doğantepe Sulama Kooperatifi Başkanı İbrahim Çördük ve Doğantepe köyü muhtarı Osman Tiryaki Vali İ. Halil Çomaktekin?i

9.06.2016 09:02:33 0
VALİ ÇOMAKTEKİN`E FATİH İLKOKULU VE STK`LARDAN  ZİYARET

Fatih İlkokulu Müdürü Hasan Ilıcak, öğretmenler ve 3/C sınıfı öğrencileri ile Amasya Şeker Fabrikası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Göl, Doğantepe Sulama Kooperatifi Başkanı İbrahim Çördük ve Doğantepe köyü muhtarı Osman Tiryaki Vali İ. Halil Çomaktekin’i ziyaret etti.

Nazik ziyaretlerinden ötürü misafirlerine teşekkür eden Vali Çomaktekin, görev süresi boyunca okullarımızda çeşitli projeler yürüttüklerini ve yavrularımızı geleceğe emin adımlarla donanımlı bir şekilde hazırlamak adına, teknolojinin de imkânlarını kullanarak verimli çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade etti. Okul Müdürü Hasan Ilıcak ise Fatih İlkokuluna vermiş olduğu desteklerinden ötürü Vali Çomaktekin’e teşekkür etti.

Ziyarette öğrencilerle sohbet ederek hedeflerini öğrenen Çomaktekin, daha sonra öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Vali Çomaktekin ayrıca Şeker Fabrikası Gen. Md. Yrd. Mehmet Göl, Doğantepe Sulama Kooperatif Bşk. İbrahim Çördük ve Doğantepe köyü muhtarı Osman Tiryaki ile bir müddet sohbet ederken, kendisine Amasya hatırası bir tablo takdim edildi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-AMASYA


29° / 16.5°
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,54% 0,13
  • EURO

    34,87% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2434,65% 0,09
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36