VALİ ÇOMAKTEKİN HAMAMÖZÜ İLÇESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Vali İ. Halil Çomaktekin İl Özel İdaresi tarafından Hamamözü ilçesi Gölköy ? Çayköy mevkileri arasında yapılmakta olan yol asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

14.09.2015 17:06:26 0
VALİ ÇOMAKTEKİN HAMAMÖZÜ İLÇESİNDE  İNCELEMELERDE BULUNDU

Vali İ. Halil Çomaktekin İl Özel İdaresi tarafından Hamamözü ilçesi  Gölköy – Çayköy mevkileri arasında yapılmakta olan yol asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. 

Vali Çomaktekin’e incelemelerinde İlçe Kaymakamı M. Necmeddin Özen, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri A. Faruk Aykutlu ve diğer yetkililer eşlik etti.

Yol yapım bölgesinde ilçe kaymakamı, protokol üyeleri ve köy halkı tarafından coşkuyla karşılanan Vali Çomaktekin, incelemeler öncesinde okul bahçesinde düzenlenen bilgilendirme toplantısında köy halkı ile buluşarak, vatandaşlarla sohbet etti. Buradaki programdaİl Özel İdaresi Genel Sekreteri A. Faruk Aykutlu köylerimizde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aktarırken, Vali Çomaktekin konuşmasında şunları kaydetti: “Göl Köyü daha önce Gümüşhacıköy Kaymakamı olarak görev yaptığım dönemden biliyorum. Bizler Valilik olarak devletimizin imkanları ile kırsal alanda yaşayan vatandaşlarımızın daha güzel ortamlarda yaşaması için ulaşım sağlık, altyapı gibi alanlarda çalışmalar yürütüyoruz. Bugünde hem yapılmakta olan asfalt çalışmasını yerinde incelemek; hem de sizlerle buluşmak ve sohbet etmek için buraya geldik. Burada devletimizin sıcak yüzünü sizlerle buluşturmak için bulunuyoruz. Yapılan tüm bu çalışmalar sizlerin yaşam standartlarını yükseltmek içindir. Bu vesileyle çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, yeni yolun köyümüze ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

 

Daha sonra 3 km uzunluğunda ve yaklaşık maliyeti 100 bin TL olan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen ve teknik personelden bilgiler alan Vali İ. Halil Çomaktekin, programının devamında Çayköy’ü ziyaret ederek, köy halkı ile buluştu ve vatandaşlarla köyün ihtiyaçlarına dair görüş alışverişinde bulundu. Vali Çomaktekin programının sona ermesinin ardından ilçeden ayrıldı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-AMASYA


38.6° / 25.2°
  • BIST 100

    10471,32%0,76
  • DOLAR

    32,75% 1,53
  • EURO

    35,02% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2458,98% 2,86
  • Ç. ALTIN

    3891,52% 0,75