VALİ ÇOMAKTEKİN İZMİR?DE TECRÜBE PAYLAŞIM GÜNLERİNE KONUK OLDU

Vali İ. Halil Çomaktekin Travel Turkey İzmir Fuarına katılmak üzere gittiği İzmir Buca?da Buca Gençlik Merkezinin düzenlediği ?Tecrübe Paylaşım Günlerine? konuşmacı olarak katıldı.

15.12.2015 09:44:43 0
VALİ ÇOMAKTEKİN İZMİR?DE TECRÜBE PAYLAŞIM GÜNLERİNE KONUK OLDU

Vali İ. Halil Çomaktekin Travel Turkey İzmir Fuarına katılmak üzere gittiği İzmir Buca’da Buca Gençlik Merkezinin düzenlediği “Tecrübe Paylaşım Günlerine” konuşmacı olarak katıldı.

12 Aralık Cumartesi günü gerçekleşen programa ayrıca İzmir’de yaşayan Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız'ın eşi Sibel Kulaksız, İzmir Gençlik Merkezleri Koordinatörü Mucip Uludağ, İzmir Mardinliler Vakfı Başkanı Rasim Kahraman ve çok sayıda öğrenci katıldı.

İlk kez düzenlenen etkinlikte gençlerle bir araya gelen ve meslek yaşantısına dair tecrübelerini paylaşan Vali İ. Halil Çomaktekin, “Ülkemizin önemli şehirlerinden biri olan İzmir’de gençlerimizle buluşmaktan ve onlarla sohbet etmekten büyük mutluluk duydum. Gençlerimiz geleceğimizi inşa edecek mimarlardır. Onların en üst düzeyde, donanımlı olarak geleceğe hazırlanmaları Ülkemizin istikbalini garanti altına alacaktır. Bugünkü etkinlikte diğer saygıdeğer konuşmacılarla birlikte eğitim ve meslek hayatımızdaki tecrübe ve izlenimlerimizi gençlerimizle paylaşma imkanı bulduk. Onlara bir nebze de olsa bir şeyler kazandırdıysak, bu bizi mutlu edecektir.” diyerek Buca Gençlik Merkezi yöneticilerine davetlerinden ötürü teşekkür etti.

Söyleşinin sonunda gençlerin sorularını da cevaplandıran Vali Çomaktekin, programın ardından Gençlik Merkezinin bölümlerini gezerek, yetkililerden bilgiler aldı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İZMİR


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19