VALİ ÇOMAKTEKİN KONFERANSA KATILDI

Vali İ. Halil Çomaktekin, Amasya Üniversitesi tarafından Sektörel Yatırım Alanlarında Genç İstihdamın Desteklenmesi kapsamında düzenlenen ?Üretim için Enerji, İstihdam için Mesleki Eğitim? konulu konferansa katıldı.

28.04.2016 17:18:17 0
VALİ ÇOMAKTEKİN KONFERANSA KATILDI

Vali İ. Halil Çomaktekin, Amasya Üniversitesi tarafından Sektörel Yatırım Alanlarında Genç İstihdamın Desteklenmesi kapsamında düzenlenen “Üretim için Enerji, İstihdam için Mesleki Eğitim” konulu konferansa katıldı.

Amasya Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşen konferansa Vali Çomaktekin’in yanı sıra, Amasya Üniversitesi Rektörü Metin Orbay, protokol üyeleri, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Konferansta ilk olarak saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay projenin detaylarına ilişkin bir konuşma gerçekleştirerek katılımcılara teşekkür etti. Daha sonra proje koordinatörü Amasya Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ünal Kurt sunum eşliğinde projenin içeriği ve yapılması gerekenler hakkında açıklamalarda bulundu. Verilen bilgilere göre projenin temel amacı Ülkemizde ve bölgemizde artan yenilebilir enerji yatırımlarından kaynaklanan nitelikli personel ihtiyacını, bölgede yaşayan genç işsizlere gerekli mesleki eğitimler vererek genç istihdamının arttırılmasına katkı sağlamaktır. Konferansın sonunda Vali Çomaktekin, Yrd. Doç. Dr. Ünal Kurt’a verdiği bilgilerden dolayı teşekkür etti.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-AMASYA


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,60%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04