VALİ ÇOMAKTEKİN,ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERLE İFTARDA BULUŞTU

Amasya Valisi İ. Halil Çomaktekin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce, şehit yakınları ve gaziler için düzenlenen iftar programına katıldı.

2.07.2015 09:38:06 0
VALİ ÇOMAKTEKİN,ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERLE İFTARDA BULUŞTU

Amasya Valisi İ. Halil Çomaktekin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce, şehit yakınları ve gaziler için düzenlenen iftar programına katıldı.

İftar programına Garnizon Komutanı Ufuk Uras, Vali Yardımcıları İrfan Demiröz ile Suat Seyitoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Erdem, kurum müdürleri, şehit aileleri ve gaziler katıldı. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program tasavvuf müziğinin güzel ezgileriyle devam etti. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sadi Ergin yaptığı konuşmada şehit yakınları ve gazilerimizle bir arada aynı havayı solumaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek misafirlerine hoş geldiniz dedi. Şehit yakınları ve gaziler ile özel olarak ilgilenen Vali Çomaktekin iftar yemeğinde yaptığı açıklamada ise şunları kaydetti: “Ramazan ayı rahmet ve mağfiret ayıdır. Böylesine değerli insanlarla şehit anneleriyle, babalarıyla, kardeşleriyle birlikte olmak bizlere ayrı bir şeref katmıştır. Sizlerle beraber olmaktan ayrı bir mutluluk duydum. Ramazan ayınızı tebrik ediyorum. Şehitlerimize rahmet, gazilerimize sağlık mutluluk ve başarılar diliyorum. Hepinize şükranlarımı sunuyorum.” Samimi bir atmosferde geçen iftar programının ardından Vali Çomaktekin tüm ailelere katılımlarından ötürü teşekkür etti ve kendilerine iyi ramazanlar diledi.İftar programına Garnizon Komutanı Ufuk Uras, Vali Yardımcıları İrfan Demiröz ile Suat Seyitoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Erdem, kurum müdürleri, şehit aileleri ve gaziler katıldı. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program tasavvuf müziğinin güzel ezgileriyle devam etti. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sadi Ergin yaptığı konuşmada şehit yakınları ve gazilerimizle bir arada aynı havayı solumaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek misafirlerine hoş geldiniz dedi. Şehit yakınları ve gaziler ile özel olarak ilgilenen Vali Çomaktekin iftar yemeğinde yaptığı açıklamada ise şunları kaydetti: “Ramazan ayı rahmet ve mağfiret ayıdır. Böylesine değerli insanlarla şehit anneleriyle, babalarıyla, kardeşleriyle birlikte olmak bizlere ayrı bir şeref katmıştır. Sizlerle beraber olmaktan ayrı bir mutluluk duydum. Ramazan ayınızı tebrik ediyorum. Şehitlerimize rahmet, gazilerimize sağlık mutluluk ve başarılar diliyorum. Hepinize şükranlarımı sunuyorum.” Samimi bir atmosferde geçen iftar programının ardından Vali Çomaktekin tüm ailelere katılımlarından ötürü teşekkür etti ve kendilerine iyi ramazanlar diledi.

 

RTUKLU HABER AJANSI-AMASYA


31.6° / 15.7°
  • BIST 100

    10400,50%-0,77
  • DOLAR

    32,23% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2408,44% -0,66
  • Ç. ALTIN

    3892,16% 0,21