VALİ ÇOMAKTEKİN YARALI VATANDAŞLARI HASTANEDE ZİYARET ETTİ

Amasya Valisi İ. Halil Çomaktekin Gümüşhacıköy İlçesi Açık Cezaevinde dün meydana gelen çatı çökmesi olayında yaralanan vatandaşları Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesin

16.04.2016 16:13:26 0
VALİ ÇOMAKTEKİN YARALI VATANDAŞLARI HASTANEDE ZİYARET ETTİ

Amasya Valisi  İ. Halil Çomaktekin Gümüşhacıköy İlçesi Açık Cezaevinde dün meydana gelen çatı çökmesi olayında yaralanan vatandaşları Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesinde ziyaret ederek Geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Vali Çomaktekin’e hastane ziyaretlerinde Merzifon Kaymakamı Ozan Balcı,Amasya  İl Sağlık Müdürü M. Rüştü Ertosun ve her iki hastanenin başhekimleri ile görevli hekimler eşlik etti.

Hastanelerde gerçekleştirdiği ziyaretlerde yaralı vatandaşlara  geçmiş olsun dileğinde bulunarak, acil şifalar dileyen Vali Çomaktekin, yaralılara çiçek verdi. Yaralıların sağlık durumlarına ilişkin İl Sağlık Müdürü ve görevli hekimlerden de bilgiler alan Çomaktekin, konuya ilişkin basın mensuplarına yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bildiğiniz gibi dün akşam 16.45 itibariyle Gümüşhacıköy İlçemizde bulunan Açık Cezaevinde üzücü bir olay yaşanmıştı. Aşırı rüzgardan kaynaklanan olayda,  alanda sayımları yapılan mahkum kardeşlerimizin üzerine çatı çökmüş ve bazı vatandaşlarımız yaralanmıştı.

Bugün onları hastanelerde ziyaret ettik. Kendilerine geçmiş olsun diyerek, acil şifalar diledik. Hastalarımız içinde 13 tane ciddi yaraları olan kardeşlerimiz vardı. İki kardeşimiz yoğun bakımda, diğerleri ise normal odada tedavi görüyorlar. İçlerinde hayati tehlike arz eden bir vatandaşımız bulunmuyor. Bu süreçte sağlık teşkilatımız tüm personeli ile özverili bir şekilde yaralılarımıza müdahale ettiler. Mahkum kardeşlerimiz sizlerin de gördüğü gibi, kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı bizlere teşekkür ettiler. Devletimiz burada üzerine düşen görevi yerine getirmiş ve kendisine emanet olan mahkum kardeşlerimizin sağlığına kavuşması için her türlü imkanı kullanmıştır. Bu noktada can kaybı yaşanmaması bizleri sevindirmiştir. Bir kez daha tüm yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.”Dedi.

Vali Çomaktekin'in ziyaretinden ötürü memnuniyetini belirten ve  Vali Çomaktekin’e teşekkür eden yaralı vatandaşlar, durumlarının iyiye gittiğini belirterek , tedavi süreçlerinde tüm sağlık personelinin gereken ilgiyi gösterdiğini söylediler.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-AMASYA


20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00