Tarih: 11.04.2016 13:31

VALİ ÇOMAKTEKİN YHKB TOPLANTILARINA BAŞKANLIK ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Yeşilırmak Havzası Kalkınma Birliği (YHKB) Meclis ve Encümen toplantıları Vali İ. Halil Çomaktekin başkanlığında yapıldı.

Toplantıya ayrıca, Tokat Valisi Cevdet Can, Amasya İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Çittır, Çorum İl Genel Meclisi Başkanı H. İbrahim Kaya, Amasya İl Genel Meclisi Üyesi Yücel GÜMÜŞ, Çorum İl Genel Meclisi Üyesi Yusuf Kaya, Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Hayrettin Şahin, Tokat İl Genel Meclis Üyeleri L. Daim Namlı ile Salih Yıldırım ve Birlik Müdürü Yasemin Çoban katıldı.

Toplantıda ilk olarak Birlik Başkanı Vali İ. Halil Çomaktekin açılış konuşması yaparak, toplantının Birliğe üye iller için hayırlı olmasını diledi. Toplantıda Mart ayına ait aylık cetveller tetkik edildi ve YHKB 2015 mali yılı kesin hesabının kabul ve tasdiki için Birlik Tüzüğü’nün 14/o maddesi gereğince Birlik Meclisine sunulmasına karar verildi.

Encümen toplantısından sonra Nisan ayı olağan Meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Birliğin 2015 yılı kesin hesabı görüşüldü. Birlik Müdürü Yasemin Çoban, Birliğin çalışmaları hakkında ayrıntılı sunum gerçekleştirdi. Sunumda, bölgesel projeler kapsamında gerçekleştirilen çalışmalar hakkında muhtelif kurumlarla yapılan proje istişareleri ve temaslarda sağlanan teknik destek bilgileri yer aldı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —