VALİ ERİN`İN EŞİ KORUYUCU AİLELERE İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Adıyaman Valiliği Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün organizasyonunda Adıyaman Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen programda koruyucu aileler iftarda buluştu.

Gündem 20.06.2017 12:09:40 0
VALİ ERİN`İN EŞİ KORUYUCU AİLELERE İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Adıyaman Valiliği Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün organizasyonunda Adıyaman Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen programda koruyucu aileler iftarda buluştu.


 
Türkiye Petrolleri Sosyal Tesislerinde düzenlenen programa Adıyaman Valisi Abdullah Erin’in Eşi Gülhan Erin, Garnizon Komutanı Albay Davut Kulalar ve Eşi Fatma Kulalar, Belediye Başkan Vekili Sait Kutlu ve Eşi Şule Kutlu, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy ve Eşi Ünzile Atasoy, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü M. Emin Yücekaya, Türkiye Petrolleri Bölge Müdürü Hikmet Aslandere ve Eşi,  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Veysel Direk ve Eşi Betül Direk, Koruyucu Aileler ve Çocuklar, Çocuk evleri Koordinasyon Merkezinde ve Çocuk Evleri sitesinde kalan çocuklar ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü personelleri katıldı.


 
Gerçekleşen iftar yemeğinde salonda bulunan masaları tek tek gezen Vali Abdullah Erin’in eşi Gülhan Erin, çocuklara ve koruyucu ailelere yakın ilgi gösterdi.


 
Mübarek Ramazan ayının sunduğu manevi atmosfer içerisinde koruyucu ailelerle ve çocuklarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Vali Abdullah Erin’in eşi Gülhan Erin, “Bu anlamlı iftar sofrasında bizleri bir araya getiren Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımıza teşekkür ediyorum. Bu vesileyle hepinizin mübarek Ramazan ayını tebrik ediyor, bu kutsal ayın birlik ve beraberliğimizin pekişmesine ve kardeşliğimizin gelişmesine katkı sağlamasını ve ülkemiz başta olmak üzere tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyor, sahuruyla, iftarıyla, fitresiyle zekatıyla, orucuyla teravihi ile Ramazan ayında yapmış olduğumuz bütün ibadetlerin kabul edilmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum”dedi.


 
Çocuklarımızın en iyi şekilde yetiştirilmesi amacıyla devletimizin bütün imkânlarını seferber ettiğini vurgulayan Bayan Erin, “Bu çerçevede sunulan hizmetlerin temelinde, öncelikle çocuklarımızın kurum bakımına alınmadan, evde ailesinin yanında desteklenmesi, bunun mümkün olmaması halinde, koruyucu aile ve evlat edindirme hizmetlerinin devreye alınması yaklaşımı yatmaktadır. Bu yıl Türkiye genelinde 102 bin 458 çocuğumuz ailelerinin yanında destek almaya devam ederken, Adıyaman’ımızda da Gönül Elçileri Projesi kapsamında 12 koruyucu ailemizin yanında 17 çocuğumuz desteklenmektedir. İlgi ve desteğe muhtaç çocuklarımıza hamilik yaparak, onlara sevgi, muhabbet ve desteklerinizi esirgemeyerek, yüzlerine tebessüm ve küçük yüreklerine mutluluk kattığınız için çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Bu duygularla mübarek Ramazan ayınızı tebrik ediyor, yaklaşan Kadir Gecenizi ve Ramazan bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum”dedi.


 
Program sonunda çocuklarla sohbet eden Bayan Erin ve protokol eşleri,  çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ADIYAMAN


38.6° / 25.9°
  • BIST 100

    10767,8%-0,03
  • DOLAR

    32,93% 0,11
  • EURO

    35,38% 0,11
  • GRAM ALTIN

    2462,73% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3985,74% 0,00