VALİ EŞİ GÜLSEREN YAMAN `KADININ YANINDA KADININ YERİNDE`PROGRAMI İÇİN YEŞİLLİ İLÇESİNDE

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman?ın eşi Gülseren Yaman ?Kadının Yanında, Kadının Yerinde? programları için Yeşilli ilçesinde ....

Mardin 5.07.2017 12:21:34 0
VALİ EŞİ GÜLSEREN YAMAN `KADININ YANINDA KADININ YERİNDE`PROGRAMI İÇİN YEŞİLLİ  İLÇESİNDE

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman’ın eşi Gülseren Yaman   “Kadının Yanında, Kadının Yerinde” programları için Yeşilli ilçesinde ....

 

Yeşilli ilçesinde gerçekleştirilen ProgramaVali eşi Gülseren Yaman’a Kadın ve Gençlik Hizmetleri Daire Başkanlığı çalışanları da eşlik etti.

Yeşilli ilçesinde yaşayan kadınların da sorunlarını aktardığı toplantı da, sorunların bitirilmesi için de yol haritası çizildi.

 

Burada bir açıklama yapan Mardin Vali/isi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman’ın eşi Gülseren Yaman, “Biz kadınlarımızın mutlu olabilecekleri bir şehrin olması gerektiğine inanıyoruz. Kentimizi yönetenler bu konuda yoğun bir çaba serf etmektedir. Bizler de kadınlarımız ile içiçe olmak suretiyle onların hayatlarına etki edebilecek nelerin yapılabileceğini konuşmaktayız. Bu nedenle ilçelerimizde kadınlarımız ile buluşmalar yapıp hasbihal etmekteyiz. Bu haftada Yeşilli ilçemizde güzel bir toplantı yaptık” dedi.

 

Prıogramların katkısından da söz eden Bayan Yaman, “Yaptığımız etkinliklerde ortaya çok güzel tablolar çıkmaktadır. Kadınlarımızın ne denli başarılı olabileceklerini toplantılarımızın akabinde görmekteyiz. Gittiğimiz her yerde kadınlarımızın ekonomiye katılmalarından başarı hikayelerine kadar birçok güzelliğe şahit olmaktayız. İnanıyoruz ki bu başarı katlanarak artacaktır”     

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor