VALİ KILIÇLAR, GATA?DA TEDAVİ GÖREN YARALI ASKERLERİ ZİYARET ETTİ

Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Doğu ve Güneydoğu?da yaşanan terör olaylarında yaralanan gazi askerleri, Gülhane Askeri Tıp Akademisi Hastanesinde ziyaret etti.

30.08.2015 09:51:53 0
VALİ KILIÇLAR, GATA?DA TEDAVİ GÖREN YARALI ASKERLERİ ZİYARET ETTİ

Ankara Valisi   Mehmet Kılıçlar, Doğu ve Güneydoğu’da yaşanan terör olaylarında yaralanan gazi askerleri, Gülhane Askeri Tıp Akademisi Hastanesinde ziyaret etti.

Gülhane Askeri Tıp Akademisi Komutanı Korgeneral Ömer Paç, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Ferdi Korkmaz ve Ankara İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal’ın eşlik ettiği ziyarette Vali Kılıçlar, yaralı askerleri tek tek ziyaret ederek sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

Gülhane Askeri Tıp Akademisi Hastanesinde yaralı askerlerin tedavilerinin özenle yapıldığını ve sağlık durumlarının iyiye gittiğini söyleyen Korgeneral Paç, askerlerin ailelerinin de misafir edildiklerini ve her türlü ihtiyaçlarının karşılandığını söyledi.

Bazı asker yakınları ile de görüşen Vali Kılıçlar, geçmiş olsun dileklerini iletti. Yaralı askerlerimizin en kısa zamanda iyileşerek ailelerine kavuşmaları temennisinde bulunan Vali Kılıçlar; “Bu fedakârlıklarınız, bir insanın yapabileceği en büyük fedakârlıktır. Sizler hiç tereddüt etmeden, vatanımızın birlik ve beraberliğine, insanlarımızın canına kasteden hain saldırılara karşı koydunuz. Bu fedakârlıklarınız asla unutulmayacak, milletimizin gönlünde daima hatırlanacaktır. Devletimiz ve Milletimiz her zaman sizin ve ailelerinizin yanında olacaktır.” dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden askerlerimiz ve yakınları, bu ziyaretin kendilerine büyük bir moral verdiğini söyleyerek Vali Kılıçlar’a teşekkür etti.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


40.1° / 25.9°
  • BIST 100

    10767,8%-0,03
  • DOLAR

    32,93% 0,11
  • EURO

    35,38% 0,11
  • GRAM ALTIN

    2462,73% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3985,74% 0,00