VALİ KOÇAK MİDYAT ÇADIRKENTTE BARINAN SURİYELİ MÜLTECİLERİ ZİYARET ETTİ

Vali Ömer Faruk Koçak bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Midyat ilçesini ziyaret etti.Vali Koçak,Suriyeli misafirlerin barındığı Midyat Geçici Yaşam Merkezi?nde yetkililerle bir araya gelerek incelemelerde bulundu. İl AFAD Müdürü Davut Esen ve

Mardin 20.03.2015 20:09:52 0
VALİ KOÇAK MİDYAT ÇADIRKENTTE BARINAN SURİYELİ MÜLTECİLERİ ZİYARET ETTİ

Vali Ömer Faruk Koçak bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Midyat ilçesini ziyaret etti.Vali Koçak,Suriyeli misafirlerin barındığı Midyat Geçici Yaşam Merkezi’nde yetkililerle bir araya gelerek incelemelerde bulundu. İl AFAD Müdürü Davut Esen ve İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Derviş’ten Geçici Yaşam Merkezi ile ilgili bilgi aldıktan sonra Suriyeli misafirlerle görüştü.

Mardin Valisi Koçak,Midyat Kaymakamı Oğuzhan Bingöl ve ilçe protokolü tarafından karşılandı. Vali Koçak, Kaymakamlıkta brifing aldıktan sonra ilçe esnafını ziyaret ederek esanaf ile bir süre sohbet etti.

Midyat Belediyesi Kültür evini gezen Vali Koçak buradan Suriyeli misafirlerin barındığı Midyat Geçici Yaşam Merkezi’nde yetkililerle bir araya gelerek incelemelerde bulundu. İl AFAD Müdürü Davut Esen ve İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Derviş’ten Geçici Yaşam Merkezi ile ilgili bilgi aldıktan sonra Suriyeli misafirlerle görüştü.

               Vali Ömer Faruk Koçak’a Midyat ziyareti sırasında Vali Yardımcısı Ali İkram Tuna, İl Emniyet Müdürü Lütfullah Uğur Pekcan, İl Jandarma Komutanı Alaattin Karsavuran ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Aladdin Aydın eşlik etti.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


38.6° / 25.9°
  • BIST 100

    10668,54%-0,11
  • DOLAR

    33,00% 0,38
  • EURO

    35,32% 0,13
  • GRAM ALTIN

    2455,11% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3987,57% 0,00