VALİ KOÇAK`TAN İLETMİŞ AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ

Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak, Terör Örgütü mensupları tarafından güvenlik güçlerine karşı gerçekleştirilen silahlı ve roketatarlı saldırı olayına müdahale etmek amacıyla Ömerli ilçesine hareket eden Toma aracının Yeşilli ilçesi Bahçebaşı mahallesinde

Mardin 4.10.2015 10:00:23 0
VALİ KOÇAK`TAN İLETMİŞ AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ

Mardin Valisi  Ömer Faruk Koçak, Terör Örgütü mensupları tarafından güvenlik güçlerine karşı gerçekleştirilen silahlı ve roketatarlı saldırı olayına müdahale etmek amacıyla Ömerli ilçesine hareket eden Toma aracının  Yeşilli ilçesi Bahçebaşı mahallesinde yaptığı kaza sonucu hayatını kaybeden Kerem İletmiş’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Vali Yardımcısı Tolga Kamil Ersöz, Yeşilli Kaymakamı Elif Canan Tuncer Ersöz, İl Emniyet Müdürü Lütfullah Uğur Pekcan, Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir ve kalabalık bir vatandaş grubu ile aileyi ziyaret eden Vali Koçak ailenin acısını yürekten paylaştığını belirterek “ Ailemize ve Yeşilli Halkına taziyelerimi iletiyorum. Hep beraber acılı günlerde beraber olmak bizim milletimize has bir kültürdür. Bizler acıları paylaşarak azaltıyoruz. Bu aile bizim kardeşimizdir. Allah sabır versin. İçimiz yanıyor. Bu bir kazadır. Bu kazanın asıl sebebi terördür. Bu kazaya neden olan Bölücü terör örgütünün olayı istismar etmeye kalkması terörün alçak yüzünü göstermektedir.

 Yeşilli’de  vatandaşlarla da görüşen Vali Ömer Faruk Koçak  onların sorunlarını dinleyerek bir süre sohbet etti.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


29.8° / 19.1°
  • BIST 100

    10895,25%1,45
  • DOLAR

    32,18% 0,02
  • EURO

    34,94% -0,11
  • GRAM ALTIN

    2506,72% -0,13
  • Ç. ALTIN

    4013,53% 0,01