VALİ YAMAN`DAN İŞ ADAMI SÜLEYMAN ÇELİK`E DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) 26.dönem Mardin Milletvekili 3.sıra adayı Süleyman Çelik`e Mardin Valisi ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman`dan Doğum Günü Pastası Sürprizi....

8.01.2018 13:13:40 0
VALİ YAMAN`DAN İŞ ADAMI SÜLEYMAN ÇELİK`E DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

 Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) 26.dönem Mardin Milletvekili  3.sıra adayı Süleyman Çelik'e Mardin Valisi ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman'dan Doğum Günü Pastası Sürprizi...

 

 

Mardin Mova park'ta Mardin Valisi ve  Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman'ın da  davetli olduğu ve aynı zamanda Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) 26.dönem Mardin Milletvekili  3.sıra adayı   Süleyman Çelik'in yeğeni Olan Kütahya ili Altıntaş ilçe Kaymakamı   Musa Kazım Çelik ile Kütahya Savcısı Sabah Ademhan'la hayatını birleştirdiği düğünde,Doğum günü olan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) 26.dönem Mardin Milletvekili  3.sıra adayı Süleyman Çelik'e Sürpriz Doğum Günü kutlaması gerçekleştririldi. 

 

Mardin Valisi ve  Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman ve Eşi Gülseren Yaman ,Mardin il Emniyet Müdürü Hasan Onar tarafından hazırlanan Doğum Günü Pastası Özel bir masa hazırlanarak,  Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) 26.dönem Mardin Milletvekili  3.sıra adayı  Süleyman Çelik'in Doğum Günü kutlandı. 

 

 Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) 26.dönem Mardin Milletvekili  3.sıra adayı  Süleyman Çelik'e doğum günü sürprizi Mova Park'ta Yeğeni Altıntaş Kaymakamı Musa Kazım Çelik'in düğün töreninde   yapıldı ve pasta kesildi.

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) 26.dönem Mardin Milletvekili  3.sıra adayı Süleyman Çelik yoğun tempo altında koca bir senenin nasıl gelip geçtiğini anlayamadığını ifade ederek, “Allah herkese hayırlı yaşlar nasip etsin, sağlık sıhhat içerisinde mutlu günler ve seneler diliyorum.

 

Dostlarım  ve Sayın Valim Mustafa Yaman ve ve Eşi  Hanımefendi  bana böyle bir doğum günü sürprizi hazırlamışlar onlara da teşekkür ediyorum. ''Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


30.2° / 18.8°
  • BIST 100

    11060,57%2,99
  • DOLAR

    32,20% 0,07
  • EURO

    35,02% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2499,18% -0,44
  • Ç. ALTIN

    4002,77% -0,29