VALİ YAMAN:`MARDİN`DE ÇOCUKLARI MUTLU ETMEK İÇİN BÜYÜK ÇABA HARCIYORUZ`

Mardin Valisi ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, kentte çocukları önemseyen bir yapıda Belediyecilik hizmetleri verdiklerini söyledi. Yaman, ?Geleceğimizin teminatı olan çocuklar bu şehirde her zaman gülecek? dedi.

Mardin 19.05.2017 10:52:53 0
VALİ YAMAN:`MARDİN`DE ÇOCUKLARI MUTLU ETMEK İÇİN BÜYÜK ÇABA HARCIYORUZ`

Mardin Valisi ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, kentte çocukları önemseyen bir yapıda Belediyecilik hizmetleri verdiklerini söyledi. Yaman, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklar bu şehirde her zaman gülecek” dedi.

 

“Çocuk Gülerse Şehir Güler” sloganıyla çocuk dostu projelere önem veren Belediye 2017 yılında da çocuklara özel projeler hazırladı. 6 ay gibi kısa sürede 26 mahalle parkı ve 6 büyük çocuk parkını çocuklara armağan eden Belediye, vatandaşların istek ve taleplerini gözeten bir yapıda yeni çalışmalara başladı. Özellikle çocuk parkları ile evlerine hapsolmayan bir nesli hedefleyen Belediye, kent merkezi gibi, kırsal mahallelerde de etkin bir park çalışması yapacak.

 

 

 

Konu hakkında bilgi veren Mardin Vali /Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman çocukların mutluluğunun herşeyden önemli olduğunu söyledi.  Çocukları dikkate alan çalışmalar yaptıklarına değinen Yaman, “Belediyemiz çocuklarımızın her zaman mutlu olmasını sağlayacak projelere öncelik vermektedir. ‘Çocuk Gülerse Şehir Güler’ düşüncesiyle hareket ederek, çocuk dostu çalışmalara imza atıyoruz. Yavrularımızın sağlıklı ve sosyal büyümesi adına projelerimizi hazırlıyoruz. Daha önce top oynayacak alanları bile olmayan çocuklarımızı düşünerek 6 ayda başarılı bir yol haritası izledik. Toplamda 26 mahalle parkının yanı sıra 6 büyük parkı çocuklarımıza hediye ettik. 2017 çalışma yılında da parklar konusunda yoğun bir tempo içerisinde olacağız. Kent merkezimiz gibi kırsal mahallelerimizin birçoğunda park yapmak için projelerimizi tamamladık” ifadesini kullandı.

 

 

 

Kentte çocuklara has farklı ve özel projelere de hayat vereceklerini bildiren Yaman, “İlimizde çocukların kendilerini özel hmelerini istiyoruz. Ayrıca ruhen ve bedenen sağlıklı yetişen bir neslin için Belediyecilik anlamında çaba veriyoruz. Bu nedenle her yönüyle çocuklarımızın gelişimine olumlu katkılar verecek projelerimiz olacak. Yakın zamanda çocuklarımıza yeni müjdeler vereceğiz” diye konuştu 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04