VALİ YAMAN;``MARDİN`İN TANITIMI İÇİN TÜRKİYE ÇAPINDA ORGANİZASYONLARA İMZA ATIYORUZ``

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, kentin tüm güzelliklerini foto maraton ile bir kez daha ortaya çıkaracakların iletti.

Mardin 10.05.2017 15:39:11 0
VALİ YAMAN;``MARDİN`İN TANITIMI İÇİN  TÜRKİYE ÇAPINDA ORGANİZASYONLARA İMZA ATIYORUZ``

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, kentin tüm güzelliklerini foto maraton ile bir kez daha ortaya çıkaracakların iletti. 

 

Mardin Valiliği, Mardin Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Fotoğraf Sanatçıları Federasyonu (TFSF) tarafından Mardin’i farklı bakış açılarıyla görmek ve tanıtmak için Foto Maraton Yarışması düzenleniyor. 11 – 14 Mayıs 2017 tarihleri arasında düzenlenecek yarışmada dereceye girenlere çeşitli ödüller verilecek. Yarışmaya katılacaklar 11 Mayıs 2017 tarihi itibariyle müracaatlarını “mardinmasa” ya yapacaklar.

 

Konu hakkında bilgi veren Mardin Vali/Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman “İlimizin tanıtımı adına çeşitli etkinlikler yapıyoruz” dedi Mardin’de güzel şeylerin olduğuna işaret eden Yaman, “Kentimiz her yıl yüzbinlerce turistin ziyaret ettiği kadim bir şehirdir. Her yerinin ayrı bir özelliği bulunan Mardin’in tanıtımını bizler çok önemsiyoruz. Bu nedenle uluslar arası ve Türkiye çapında organizasyonlara imza atıyoruz. Yaptığımız Uluslararası Uçurtma Festivali ve Foto Maraton bu düşünceyle ortaya çıkmıştır” şeklinde konuştu.

 

Fotoğraf sanatçılarının objektiflerinden farklı bakış açılarını katarak Mardin’in tanıtımına katkı sağlayacağını ifade eden Yaman, “İlimizin tanıtımında bu tür argümanlar fayda sağlamaktadır. Fotoğrafçıların kendi bakış açılarıyla oluşturdukları sanat ilimize olan ilgiyi daha fazla arttıracaktır. Bu nedenle tüm fotoğraf sanatçılarını Mardin’e Foto Maraton için bekliyoruz” ifadesini kullandı.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


19.2° / 10.6°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07