VALİ YARDIMCISI ALİ İKRAM TUNA MARDİN`DEN AYRILDI

Mardin Vali Yardımcısı Ali İkram Tuna yeni görev yeri olan Çanakkale`dekini Ezine ilçe Kaymakamlığı görevine başlamak üzere Mardin`den ayrıldı.

Mardin 3.09.2017 12:16:50 0
  VALİ YARDIMCISI ALİ İKRAM  TUNA MARDİN`DEN  AYRILDI

Mardin Vali Yardımcısı Ali İkram Tuna yeni görev yeri olan Çanakkale'nin  Ezine ilçe Kaymakamlığı görevine başlamak üzere Mardin'den ayrıldı.

 

Mardin'de uzun yıllar görev Yapan Vali  Yardımcısı Ali İkram Tuna,Mardin'de görev yaptığı sürece Mardin Halkı tarafından çok sevilen Bürokratların başında geliyordu.

 

Vali Yardımcısı Ali İkram Tuna ,Mardin'in Derik Kaymakamı Muhammet Fatih Safitürk'ün makamında PKK'nın bombalı saldırısında şehit edilmesinden ardından  Derik Kaymakamlığı görevine,atanarak bir süre bu görevi başarıyla yapmıştı.

 

Mardin Vali yardımcısı Ali İkram Tuna İçişleri Bakanlığının  son Vali Yardımcısı  ve Kaymakamlar Kararnamaesi ile Çanakkale iline  bağlı Ezine İlçe Kaymakamlığı görevine getirilmişti.

 

Mardin'de veda ziyaretleri gerçekleştiren Vali Yardımcısı Ali İkram Tuna   ziyaret ederek veya telefonla arayarak Mardinde ki dostları ile vedalaştı.  Tuna yeni görev yerine gitmeden önce Kızıltepe  Hububat Ticaret merkezini ziyaret ederek Başkan Mehmet Şerif Öter ve Yönetim kurulu üyelerine veda etti.

 

Vali Yardımcısı Ali İkram Tuna'yı Mardin Havalimanında  MTDF Başkanı  İbrahim Aydın, MTDF. Başkan yardımcıısı Cebrail Bülbül ve MARTOD. Başkanı Özgür Azad Gürgör ile birlikte Kızıltepe Zahireciler Derneği ve MTDF Onursal Başkanı Mehmet Şerif Öter   yeni görev yerine Uğurladı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


23.6° / 12.3°
  • BIST 100

    10055,98%-1,59
  • DOLAR

    32,21% 0,01
  • EURO

    34,78% -0,19
  • GRAM ALTIN

    2426,97% -0,70
  • Ç. ALTIN

    3924,06% -0,49