VALİ CENGİZ NUSAYBİN`DE İNCELEMELERDE BULUNDU

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından yapımı gerçekleştirilerek modernizasyonu tamamlanan Nusaybin Gümrük Kapısı`nda incelemeler yapan Vali Dr. Ahmet Cengiz, Gümrük Kapısı`nın Suriye`deki konjonktür nedeniyle bir yıldır atıl vaziyette bekle

Polisiye Haberler 2.12.2013 13:59:12 0
VALİ CENGİZ NUSAYBİN`DE İNCELEMELERDE BULUNDU

Nusaybin ilçesinde Suriye vatandaşları için yapılan 20 bin kişilik Çadırkent`te incelemelerde bulunan Vali Dr. Ahmet Cengiz, çalışmalar hakkında İl Afet ve Acil Durum Müdürü Davut Esen ile diğer yetkililerden bilgi aldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından yapımı gerçekleştirilerek modernizasyonu tamamlanan Nusaybin Gümrük Kapısı`nda incelemeler yapan Vali Dr. Ahmet Cengiz, Gümrük Kapısı`nın Suriye`deki konjonktür nedeniyle bir yıldır atıl vaziyette beklediğini söyledi.

Nusaybin ilçesine bağlı Girmeli Beldesinde; Girmeli Ortaokulu öğrencileri ile görüşerek bir süre sohbet eden Vali Dr. Ahmet Cengiz, Girmeli Çok Programlı Lisesi`nde (ÇPL) sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi ve Okulun idareci ve öğretmenleriyle düzenlenen toplantıya katıldı.

Vali Dr. Ahmet Cengiz, beldeyi gezerek vatandaşlarla da sohbet etti.

Nusaybin 6 No`lu Girmeli Aile Sağlığı Merkezi`ni (ASM) ziyaret eden Vali Dr. Ahmet Cengiz, burada görevli doktor ve diğer sağlık çalışanlarıyla bir araya gelerek ASM`nin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Vali Dr. Ahmet Cengiz daha sonra, Girmeli Beldesinde Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) tarafından Sektörel Gelişme Mali Destek Programı kapsamında proje yürüten bir tekstil atölyesinde incelemeler yaparak yetkililerden bilgi aldıktan sonra İlçeden ayrıldı.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


28° / 15.3°
  • BIST 100

    10676,70%-1,07
  • DOLAR

    32,20% 0,14
  • EURO

    34,87% 0,27
  • GRAM ALTIN

    2418,60% 0,37
  • Ç. ALTIN

    3917,34% -0,59