Vali Cengiz,Şehit Aileleri İle İftar`da Buluştu

Mardin`de bulunan Şehit Yakınları ve Gazilerimiz Vali Dr. Ahmet Cengiz`in verdiği iftarda bir araya geldi.

Polisiye Haberler 18.07.2013 13:35:59 0
Vali Cengiz,Şehit Aileleri İle İftar`da Buluştu

Mardin`de bulunan Şehit Yakınları ve Gazilerimiz Vali Dr. Ahmet Cengiz`in verdiği iftarda bir araya geldi.İftar programına Vali Dr. Ahmet Cengiz, eşi Vehibe Cengiz, Mardin Belediye Başkanı M.Beşir Ayanoğlu, Garnizon Komutan V. Metin Ay, Türkiye Gaziler Vakfı Başkanı Lokman Aylar, Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Dündar, Mardin Artuklu Üniversitesi Rektör V. Prof. Dr. Mustafa Oflaz, Vali Yardımcıları Turan Erdoğan, Selim Palamut, Hüseyin Avcı, Müfit Gültekin, İl Jandarma Komutanı J.Albay Vural Erol, İl Emniyet Müdür V. Hasan Hüseyin Şahinkaya, İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mustafa Peltek, Şehit ve Gazi Aileleri Şube Müdürü Bedri Erten, Gazi ve Şehit yakınları ile basın mensupları katıldı.Mardin Polisevi`nde gerçekleştirilen iftar programında Vali Dr. Ahmet Cengiz gazilerimiz ve şehit yakınları ile bir süre sohbet etti.Programa katılan tüm davetlilere katılımlarından dolayı duyduğu memnuniyeti belirten Vali Dr. Ahmet Cengiz iftardan sonra yaptığı konuşmada;
"Şehitlerimiz ve gazilerimiz en değerli varlıkları olan canlarını bu memleket için, bu topraklar için feda etmişler. Şehitler toprakların vatan olmasını, vatanın ve toprağın zihinlerimizde kutsal birer emanet olmasını sağlayan aynı şekilde, gazilerimiz memleketimizin bekası için canlarını tehlikeye atan kutsal gazilik makamına erişen değerlerdir" dedi.
Hem şehitlerimizin yakınları, hem gazilerimiz ve yakınları devletimizin en değerli emanetidir, şeklinde konuşmasına devam eden Vali Dr. Ahmet Cengiz: "Bu emanete sahip çıkmak her vatandaşın her kamu görevlisinin, devletin her temsilcisinin en kutsal görevidir. Bu duygu ve düşüncelerle Şehitlerimize Yüce Allah`tan rahmet, yakınlarına sağlık diliyorum. Gazilerimize sağlıklı ömürler, yakınları ile beraber onlara sağlıklar diliyorum, saadetler diliyorum" diye konuştu.
Programa katılan Şehit yakınları, Gazilerimiz ve yakınları ile bir süre sohbet eden Vali Dr. Ahmet Cengiz şehit ve gazilerimizin çocuklarına çeşitli hediyeler verdi.

 

ABDULLAH ORTAÇ-ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


38.6° / 24.3°
  • BIST 100

    10647,91%-0,31
  • DOLAR

    32,71% -0,31
  • EURO

    35,10% -0,38
  • GRAM ALTIN

    2451,15% -0,25
  • Ç. ALTIN

    3971,42% 0,45