VALİ ERİN'İN BABASI MEHMET ERİN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'in Covid -19 tedavisi görürken Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde dün öğlen saatlerinde vefat eden Babası Mehmet Erin'in cenazesi Mardin'e getirilerek son yolculuğuna uğurlandı.

Mardin 29.08.2021 11:16:00 0
VALİ ERİN

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'in Covid -19 tedavisi görürken Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde dün öğlen saatlerinde  vefat eden  Babası Mehmet Erin'in  cenazesi Mardin'e getirilerek  son yolculuğuna uğurlandı.

 

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'in İmam olan Babası Mehmet Erin Korona (covid-19) testinin pozitif çıkması nedeniyle Şanlıurfa eğitim ve araştırma hastanesi yoğun bakım servisine yatırılarak tedavi altına alınmıştı.Ancak dün sağlık durumu ağırlaşan Mehmet Erin öğlen saatlerinde hayatını kaybetti.

 

Mardin'e Getirilen cenaze düzenlenen cenaze namazının ardından Midyat ilçesi  H. İsa Cengiz kabristanda defnedildi.Midyat ilçesinde düzenlenen cenaze Törenine Mardin Ak Part iMilletvekilleri Cengiz Demirkaya ,Şehmus Dinçel,Mardin Valisi Mahmut Demirtaş,Ak Parti Midyat ilçe Başkanı Atilla Yarış,Ak Parti 22.dönem Mardin Milletvekili Nihat Eri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin sosyal medya hesabından yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;Büyük bir takva ve aşkla sevdiği Rahman-ı Rahim’ine kavuşan, ömrünün tamamını Allah, Peygamber, Vatan ve Bayrak sevgisi ile dolu güzel ahlaklı bir nesil yetiştirmeye adayan, aynı zamanda öğretmenim ve seydam olan babamın vefatı dolayısıyla,zahmet edip cenaze namazına iştirak eden, arayarak ve mesaj atarak taziyelerini ileten ve iletecek olan herkesten Allah (cc) razı olsun. Pandemi nedeniyle taziye kurulmayacağını anlayışınıza sığınarak paylaşıyor, dualarınızı bekliyoruz.''Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MİDYAT

 

 


Anahtar Kelimeler: ' BABASI MEHMET YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
24.4° / 13.2°
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22