VALİ TAŞKESEN ENGELLİ GENCE BİLGİSAYAR HEDİYE ETTİ

Mardin Valisi Mustafa Taşkesen 3 engelli çocuğu bulunan Aileye ev ziyaretinde bulunarak, ailenin ortanca oğlu Hamit'e daha önce söz verdiği dizüstü bilgisayarı hediye eden ve diğer engelli çocuklara da çeşitli hediyeler veren Taşksesen,ailenin yeni yılın

Mardin 1.01.2015 21:01:32 0
VALİ TAŞKESEN  ENGELLİ GENCE BİLGİSAYAR HEDİYE ETTİ

Mardin Valisi Mustafa Taşkesen Diyarbakır kapı mahallesinde oturan ve  3 engelli çocuğu bulunan Aileye ev ziyaretinde bulunarak, ailenin ortanca oğlu Hamit’e daha önceden  söz verdiği dizüstü bilgisayarı hediye eden ve, diğer engelli çocuklara da çeşitli hediyeler veren Vali Taşkesen ailenin  yeni yılını kutladı.

 Yeni yıla girmeden önce Vali Mustafa Taşkesen, Artuklu ilçesi Diyarbakırkapı mahallesinde oturan 3 engelli çocuklu bir aileye ziyarette bulundu.Aileyi ziayerete Vali Yardımcısı Ali İkram Tuna, Jandarma Alay Komutanı Alaaddin Karsavuran, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Metin Bayram  da katıldı.

Mardin’de yaşayan ve nörolojik hastalığı bulunan engelli vatandaşların rapor alma konusunda Diyarbakır’a gitmek zorunda kaidıklarını söyleyen Vali Taşkesen, engellilerin hem Diyarbakır’a ulaşımı hem de herhangi bir zorlukla karşılaşmadan randevu almaları konusunda ailelere ve engelli bireylere yardımcı olmak için çalışmalar yapıldığını belirtti.

Üç engelli çocuğun bulunduğu ev ziyaretinde ailenin ortanca oğlu Hamit’e daha önce söz verdiği dizüstü bilgisayarı hediye eden Vali Taşkesen, diğer engelli çocuklara da çeşitli hediyeler vererek yeni yıllarını kutladı.

Çocukların anne ve babalarına, yaptıkları emeklerin sabır ve özveri gerektirdiğini ifade eden Vali Taşkesen, aileye sağılık ve mutluluk diledi.


ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

HABER:CESUR FALAY


19.9° / 10.4°
  • BIST 100

    10268,14%-0,09
  • DOLAR

    32,23% -0,29
  • EURO

    34,78% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2417,41% 1,01
  • Ç. ALTIN

    3897,47% 0,30