VALİ YÜKSEL POLATLI`DA ESNAF İLE BULUŞTU

Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, inceleme ve denetlemelerde bulunmak üzere geldiği Polatlı ilçesinde Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin, Belediye Başkanı Yakup Çelik ve İlçe yöneticileri tarafından karşılandı.

Sağlık 21.11.2013 06:48:54 0
VALİ YÜKSEL POLATLI`DA ESNAF İLE BULUŞTU

Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, inceleme ve denetlemelerde bulunmak üzere geldiği Polatlı ilçesinde Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin, Belediye Başkanı Yakup Çelik ve İlçe yöneticileri tarafından karşılandı. 

            .....
Polatlı ilçesindeki ziyaretlerine Polatlı Ticaret Borsasından başlayan Vali Yüksel, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada  “Polatlı ilçesinin çok yönlü dinamikleri bakımından kalkınmada önemli hamleler yaptığını ve bundan sonra da Polatlı`nın hızlı kalkınmasını destekleyeceğini” söyleyerek “Bugün geldiğimiz noktada, Polatlı Ticaret Borsası, her gün hububat alım ve satımının gerçekleştiği ve serbest piyasa koşullarında fiyatların oluştuğu modern, güvenilir ve hızlı bir şekilde hububat ticaretine yön veren borsa konumundadır ve Ülke ekonomisine önemli bir katma değer sağlamaktadır.” dedi. Vali Yüksel borsa alımlarını izledi ve Polatlı Ticaret Borsası Başkanı Yahya Toplu’dan, borsa faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

                .
Daha sonra ana caddede yürüyerek esnaf ile selamlaşan ve sohbet eden Vali Yüksel’in, Polatlı Ticaret Odasını ziyaretlerinde Başkanı Ulvi Sakarya ile Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı.

               
Polatlı Ticaret Odasında gerçekleştirilen toplantıda konuşan Vali Yüksel, “Polatlı’da Kaymakamlık, Belediye, Organize Sanayi Bölgeleri ve Sivil Toplum Kuruluşlarının büyük bir uyum ve işbirliği içerisinde olduklarını ve ortak akılda buluştuklarını müşahede etmekten büyük memnuniyet duyuyorum.” dedi.

              
Polatlı Organize Sanayi Bölgesinde de incelemelerde bulunan ve Müteşebbis Heyet Toplantısına katılan Ankara Valisi Alâaddin Yüksel “Ülkemiz ekonomisinde ve üretiminde ortak aklın ve takım çalışması yapma kabiliyetinin emsalsiz örneği olan Polatlı Organize Sanayi Bölgesinin gelişmesini yakından takip ediyorum. Bu bölge en kısa sürede Ankara Organize Sanayi yapılanmasında örnek gösterilecektir.”dedi. 

                ...
Vali Yüksel, “Küçük ve orta ölçekli sanayinin geliştirilmesi ve yeni istihdam alanları açılması bağlamında Cumhuriyet Türkiye’sinin yaptığı en doğru işlerden birisinin organize sanayi modelinin kabul edilmesi ve onun uygulamaya konulmasıdır.  Bununla birlikte kaynakların rasyonel kullanımı, kümeleşme anlayışının giderek gelişmesi ve sanayi çevre ilişkilerinin en doğru biçimde gerçekleştirilmesi konularında da Polatlı’da ülkemize örnek teşkil edecek uygulamalar memnuniyet verici düzeydedir.” dedi.  

                  
Vali Yüksel konuşmasının sonunda “Emeklerini alın teriyle buluşturarak sermayelerini de emeklerinin yanına koyan yüksek vatan sevgisine sahip Polatlılı müteşebbisleri, sanayici ve ticaret adamlarını bir kez daha tebrik ediyorum. Ankara Valisi olarak sizlere teşekkür ediyorum.” dedi. 

                    
Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, Polatlı ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek ve işyeri ziyaretleri sonunda inceleme gezilerini tamamlayarak akşam saatlerinde Polatlı’dan ayrıldı.
   


ABDULLAH ORTAÇ-ANKARA


19.2° / 10.6°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07