VALİ YÜKSEL, YSK BAŞKANI GÜVEN`İ ZİYARET ETTİ

Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Sadi Güven'i ziyaret ederek yeni görevinde ve çalışmalarında başarılar diledi.

Sağlık 14.08.2013 19:18:25 0
VALİ YÜKSEL, YSK BAŞKANI GÜVEN`İ ZİYARET ETTİ

 

Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Sadi Güven’i ziyaret ederek yeni görevinde ve çalışmalarında başarılar diledi.

Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Sadi Güven ve Vali Alâaddin Yüksel, hizmet binası ihtiyaçları ve yaklaşan mahalli idareler seçimleri hazırlık çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, “Yüksek Seçim Kurulunun, üyeleri ile birlikte millet iradesinin sandığa yansıtılmasında önemli bir mesuliyet üstlendiklerini” belirterek “Seçimler demokrasinin bir düğünüdür. Bu nedenle yaklaşan mahallî seçimler hem ülkemiz hem de Başkent Ankara için tam bir demokrasi şöleni olmalıdır.”dedi.

Vali Yüksel, “Mahallî seçimlerin yargının denetim ve gözetiminde yapılacağını, mahallî seçimlerin kanunlar çerçevesinde yapılması ile demokratik anlayış içerisinde ve her türlü baskılardan uzak, güven ve huzur içinde gerçekleştirilmesinin Ankara’da temel amaç olduğunu” belirterek “Ankara Valiliği olarak, demokrasinin vazgeçilmez unsuru olan seçimlerin Ankara ilinde kanunlar çerçevesinde icra edilmesi hedefimizdir.”dedi.

Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Sadi Güven de “Ankara ilinde Yüksek Seçim Kurulu olarak Başkent Ankara`nın çok yönlü gelişmesi ve Vali Alâaddin Yüksel’in çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Vali Yüksel`in, Yüksek Seçim Kurulu ile yaptığı iş birliği ve Ankara’da siyasi iradenin yansıtılmasına esas seçim hazırlıklarında her türlü katkı ve desteği sağlayacağında hiçbir tereddüdümüz bulunmamaktadır. Yüksek Seçim Kurulu olarak esasen ortak hedefimiz Ülkemizin ve Başkent Ankara’nın aydınlık geleceğinin oluşmasına millet iradesinin sandığa yansıtılması suretiyle demokrasinin geliştirilmesine katkı sağlamaktır.” dedi.

 

HABER;ABDULLAH ORTAÇ-ANKARA


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10643,6%3,14
  • DOLAR

    32,20% 0,00
  • EURO

    35,07% 0,22
  • GRAM ALTIN

    2535,25% 1,40
  • Ç. ALTIN

    4002,98% 0,00