VATAN PARTİSİ`NDEN ANKARA KULÜBÜ`NE ZİYARET

Vatan Partisi Genel Sekreteri Utku Reyhan, Genel Başkan Yardımcısı Av. Nusret Senem ve Ankara İl Sekreteri Berkan Özer?den oluşan Parti heyeti, Ankara Kulübü Derneği Olağan Genel Kurulu sonrası yönetime tebrik ziyaretinde bulundu.

6.06.2018 18:27:51 0
 VATAN PARTİSİ`NDEN  ANKARA KULÜBÜ`NE  ZİYARET

Vatan Partisi Genel Sekreteri Utku Reyhan, Genel Başkan Yardımcısı Av. Nusret Senem ve Ankara İl Sekreteri Berkan Özer’den oluşan Parti heyeti, Ankara Kulübü Derneği Olağan Genel Kurulu sonrası yönetime tebrik ziyaretinde bulundu. Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan ve yönetiminin Parti temsilcilerini karşıladığı ziyarette, Başkent Ankara, Ankara Kulübü Derneği faaliyetleri ve seçimler hakkında konuşuldu.

 

Reyhan: ‘’Ankara Kulübü Derneği’ne saklı tarihimizi ortaya çıkardığı için müteşekkiriz. Ankara sadece Türkiye’nin başkenti değil, öncülük ettiği devrimlerle birçok ezilen devletin başkentidir. Başkentimizin kültür ve geleneklerini daha çok duyurmalı ve yaymalıyız.” dedi.

 

Ziyaretlerinden ötürü Vatan Partisi heyetine teşekkürlerini ileten Özaslan ise Cumhurbaşkanlığı seçiminde Genel Başkan Doğu Perinçek’e, Parlamento seçimlerinde de Vatan Partisi’ne başarılar diledi. Özaslan: ‘’Ülkemizin demokratikleşme ve muasır medeniyetler seviyesine taşınma yarışında seçimlerin önemli bir kilometre taşı olmasını umuyor ve Başkent Ankara’mıza, ülkemize ve milletimize şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.’’ dedi.

 

Genel Başkan Özaslan ve yönetiminin, Parti temsilcilerine Ankara Konağı’nı gezdirmesinin ardından ziyaretten memnun kalan heyet, güzel ağırlama için Ankara Kulübü’ne teşekkürlerini iletti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19