Vedat Ali Dalokay’dan sezonun ilk podyumu!

2024 İtalya GT Sprint Şampiyonası’nda mücadele eden yarış pilotumuz Vedat Ali Dalokay, sezondaki ilk podyumuna Mugello’da çıktı.

Spor 25.08.2024 13:22:00 0
Vedat Ali Dalokay’dan sezonun ilk podyumu!

2024 İtalya GT Sprint Şampiyonası’nda mücadele eden yarış pilotumuz Vedat Ali Dalokay, sezondaki ilk podyumuna Mugello’da çıktı. Pilotumuz 50 dakikalık mücadelenin sonunda takım arkadaşı Nicola Tagliapietra ile birlikte sezonun 3. yarış ayağının ilk gününü 3. olarak tamamladı.

 

 

2024 sezonu itibariyle Lamborghini Roma by DL Racing ile yarışmaya başlayan tecrübeli yarış pilotu Vedat Ali Dalokay, İtalya’daki sezonuna devam ediyor. Sezonun üçüncü ayağında Mugello’da yarışan deneyimli pilot ilk podyumunu da elde etti. 50 dakika süren yarışta takım arkadaşı Nicola Tagliapietra ile birlikte üçüncü olarak podyuma adını yazdırdı. Dalokay ayrıca genel klasmanı da 7.olarak tamamladı.

 

Podyum sonrası Yusuf Dikeç pozu

 

İtalya’nın Mugello pistinde gerçekleşen yarışta elde edilen ilk podyumun ardından son dönemin klasikleşmiş pozu da unutulmadı. Tecrübeli pilotumuz Vedat Ali Dalokay, podyum seremonisinin ardından takımıyla birlikte Yusuf Dikeç’in efsane pozuyla zaferini kutladı. 

 

Hafta sonunun ikinci yarışı Türkiye saatiyle 13.30’da başlayacak

 

4 yarış hafta sonundaki 8 yarıştan oluşan İtalya GT Şampiyonası’nın ikinci Mugello yarışı bugün 13.30 itibariyle başlayacak.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-SPOR SERVİSİ


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor