VEFAT EDEN TÜRKİYE`NİN LEİDEN FAHRİ BAŞKONSOLOSUNUN CENAZESİNE YOĞUN KATILIM

Hollanda`da ölüm haberi büyük üzüntü yaratan, Leiden Fahri Başkonsolosumuz Joost Peters`in cenaze töreni muhteşemdi..Hollanda`daki devlet temsilcilerimizin tam takım hazır bulundukları cenaze töreni 3 aşamalı yapıldı.

Dünya 17.03.2019 10:29:19 0
VEFAT EDEN TÜRKİYE`NİN  LEİDEN FAHRİ BAŞKONSOLOSUNUN CENAZESİNE YOĞUN KATILIM

Hollanda'da ölüm haberi büyük üzüntü yaratan, Leiden Fahri Başkonsolosumuz Joost Peters'in cenaze töreni muhteşemdi.
Hollanda'daki devlet temsilcilerimizin tam takım hazır bulundukları cenaze töreni 3 aşamalı yapıldı.

 

Lahey Büyükelçimiz Şaban Dişli, Rotterdam Başkonsolosumuz Aytaç Yılmaz, Amsterdam Başkonsolosumuz Engin Arıkan ve Deventer Başkonsolosumuz Tuna Yücel Modrak hazır bulundular.

 

Dünyaca ünlü Achmea Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Willem van Duin, Achmea Yönetim Bürosu Direktörü Lucian Gerritsen, Achmea Eski Yönetim Kurulu Başkanı Paul Overmars, Achmea'ya bağlı olan Türkiye'deki Eureka Sigortası Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı Caspar van Haaften ve Alkmaar Belediye Başkanı Piet Bruinoogen da törene katılanlar arasındaydı.

 

Cenaze töreninin ilk aşaması, Noordwijk kasabasındaki Oude Jeroenskerk Kilisesi'de yapıldı.


Joost Peters'in tüm aile fertlerinin ve Achmea'daki yöneticilerin yaptıkları konuşmalar 2 saat sürdü. Özellikle torunların yaptıkları konuşmalar ve sundukları şiirler, dökülen göz yaşlarını sele çevirdi.

 

Joost Peters'in tabutu, sadece aile fertleri tarafından, ikamet ettiği Voorhout köyündeki mezarlığa götürüldü. Yaşamı boyunca çiçeklere çok önem veren Josst Peters, cenazesine çiçek getirilmemesi için vasiyetine not düşmüştü.

 

Noordwijk'in dünyaca ünlü oteli Grand Hotel Huis ter Duin'daki resepsiyona katılım da hayli yüksekti. Giriş ve çıkışta izdıham yaşanan resepsiyonda, Joost Peters'in anıları canlandırıldı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-HOLLANDA

HABER;İLHAN KARAÇAY

 

 


16.3° / 7.1°
  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,30% 0,18
  • EURO

    35,13% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2283,02% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00