VEYSİ ŞAHİN`DEN AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINA ZİYARET

31 Mart 2019`da yapılacak yerel seçimlerde Ak Parti`den Midyat Belediye Başkan adayı olan Veysi Şahin seçim çalışmalarına devam ediyor.Bugün Ak Parti Midyat ilçe başkanlığını ziyaret eden Şahin ilçede yoğun ilgi ile karşılandı.

Mardin 16.01.2019 23:36:49 0
VEYSİ ŞAHİN`DEN AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINA ZİYARET

31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde Ak Parti'den Midyat  Belediye Başkan adayı olan Veysi Şahin seçim çalışmalarına devam ediyor.Bugün Ak Parti Midyat ilçe başkanlığını ziyaret eden Şahin ilçede yoğun ilgi ile karşılandı.

 

Ak Parti ilçe başkanlığına gelişinde ilçe başkanı Melih Güneştan tarafından karşılanan Veysi Şahin,Ana Kademe ,Kadın ve Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeleri  ile Toplantı gerçekleştirdi.Ak Parti Midyat ilçe başkanı Melih Güneştan burada yaptığı açıklamada 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin önemine değinerek,Mardin Büyükşehir ve Midyat Belediye başkanlığı seçimlerinde mutlaka başarılı olmak zorunda olduklarını belirterek,elbirliği ile bu seçimlerden galip çıkacaklarını ifade etti.

 

Belediye başkan adayı Veysi Şahin ise yaptığı kısa konuşmasında buraya gelerek destek veren herkese teşekkür ederek,Öncelikle 31 Mart tarihinde yapılacak mahalli seçimlerde beni Midyat Belediye başkan adayı olarak gösteren Genel Başkanım,Cumhurbaşkanım,ümmetin lideri sayın Recep Tayyip Erdoğan'a şahsım ve Şahinler ailesi adına saygılarımı sunarım.

 

Kardeşlerim az önce ilçe başkanım çok güzel noktalara değindi.Ben onlara değnmek istemiyorum.Midyat hep birlik ve beraberlik içerisinde  seçimler geçirmiştir.Kardeşim Şehmus Nasıroğlu'nun şimdiye kadar ki  hizmetleri ne küçümsenir nede unutulacaktır.Ben kendisine yaptığı hizmetlerden dolayı hepinizin adına şükranlarımı sunarım.İlerdeki günlerde Midyat ile ilgili,mevcut başkanımızın projeleri üstüne ne katarız,ne yapabiliriz bunu ilçe teşkilatlarımız ile sizlerle bir araya gelip,değerlendireceğiz,İlerki günlerde STK'ları,Muhtarlar,dernekler,kadın kolları,engelli kardeşlerimiz ile büyük bir salonda iştişare toplantısı düzenleyeceğiz.''Dedi

 

Veysi Şahin açıklamasına devamla şunları söyledi;

 

''12 Ocak 2018 tarihinde Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mahir ÜNAL’ın katılımlarıyla gerçekleşen AK Parti Mardin İlçeleri Aday Tanıtım Toplantısında Cumhurbaşkanımız Ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın uygun görmesiyle Midyat Belediye Başkan Adaylığı şahsıma tevdi edilmiştir.

 

Tevazu, Samimiyet, Gayret ile Önce Millet, Önce Memleket gayesiyle çıktığımız bu kutlu yolda doğup büyüdüğümüz Şehrimiz, bir çok Medeniyeti bağrına basmış, Müslümanıyla, Hristiyan’ıyla, Yezidi’siyle, Arapça’nın, Kürtçe’nin, Süryanice’nin, Türkçe kelimelerin havada adeta ahenk ettiği, Diller ve Dinler Kenti Midyat’ımızın, Dertlerini kendimize dert edindiğimiz, Makamımız, mevkimiz ne olursa olsun asla elimizi ayağımızı çekmediğimiz, Kadim Şehrimiz Midyat’a sahip çıkmaya, hizmetlerine hizmet katmaya, güzelliklerine güzellik katmaya, yeni projelerimizle Midyat’ı şahlandırmaya, Genç Yaşlı demeden, Din, Irk ayrım yapmadan, herkese her kesime, her vatandaşımıza eşit hizmet verme anlayışıyla yola çıktık.

 

Midyat’ta uzun yıllardır hizmet veren Midyat Belediye Başkanı Şehmus NASIROĞLU’nun memleketimize büyük hizmet ve katkıları olmuştur. Kendisine bu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

 

Midyat’ı AK Belediyecilik anlayışıyla, başta Allah’ın izni, Vefakar ve Kadim Midyat vatandaşlarımızın desteği ile, AK Parti Teşkilatlarımız ile birlikte; hizmet aşkıyla, dualarla,  vefayla hep birlikte yöneteceğiz. 31 Mart 2019 gecesi halkımızın teveccühü ile Midyat Belediye Başkanlığına uygun görülmemiz halinde Biz Midyat halkının başına gelen sadece bir başkan değil tam anlamıyla hizmetkârı olacağız.

 

Rabbim çıktığımız bu kutlu yolda bizleri utandırmasın, muzaffer ve muvaffak eylesin. Hepinizi ALLAH’a emanet ediyor, bir kez daha desteğinizi beklediğimi ifade etmek istiyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.''Dedi.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MİDYAT


26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10322,45%0,52
  • DOLAR

    32,21% -0,09
  • EURO

    34,73% -0,19
  • GRAM ALTIN

    2450,52% 0,76
  • Ç. ALTIN

    3942,86% 1,69