VEYSİ ŞAHİN PROJELERİNİ MARDİN BASININA ANLATTI

AK Parti Mardin Belediye Başkan Adayları Basınla Buluşma Ve İstişare Toplantısında Belediye başkan adayları projelerini Mardin basınına anlattı. Midyat Belediye Başkan adayı Veysi Şahin,Belediye başkanı seçilmem halinde başta şahsımın makam aracı olmak üz

18.01.2019 00:08:43 0
VEYSİ ŞAHİN PROJELERİNİ MARDİN BASININA ANLATTI

 

 

AK Parti Mardin Belediye Başkan Adayları Basınla Buluşma Ve İstişare Toplantısında Belediye başkan adayları projelerini Mardin basınına anlattı. Midyat Belediye Başkan adayı Veysi Şahin, Belediye başkanı seçilmem halinde başta şahsımın makam aracı olmak üzere gereksiz bütün makam araçlarını kaldırıyoruz. Çalışmalarım esnasında kendi Şahsi aracımı kullanıp hizmet sunacağım. ‘Dedi.

 

AK Parti Mardin Belediye Başkan Adayları Basınla Buluşma ve İstişare Toplantısına katıldı.Ak Parti  İl Başkanı Faruk Kılıç,Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Vejdi Kahraman,İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Özkan,İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Hakimoğlu,Ak Parti  İlçe Başkan Adayları , AK Parti teşkilatı  ve Mardin de görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları katıldı.

 

Toplantıda konuşan Midyat Belediye Başkan adayı Veysi Şahin konuşmasında şunları söyledi:

 

Mardin Basınımızın Güzide temsilcileri, değerli dostlar,

 

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın şahsıma adaylığı tevdi etmesinden itibaren hizmet heyecanı ile yola koyularak kendi alanlarında uzman ve teknik bilgiye sahip ekip arkadaşlarımızla Ar-ge toplantıları yapmaya başladık. Aklımızda daha önce memleket üzerine kafa yorduğumuz projeler vardı. Hızlıca bunları toparlayıp projeleştirdik. Tabi ki çalışmalarımız devam etmektedir. Projelerimiz 31 Ocak 2019 tarihinde partimizin Seçim Manifestosu açıklanmasıyla birlikte son şeklini alacak.

 

MİDYAT İÇİN ÖZEL PROJELERİMİZ VAR

 

Memleket derdiyle dertlendiğimizden projelerle ilgili ayrı ve özenli bir çalışmamız var. Yarım kalan hizmetler aksatılmadan, üstüne yenileri eklenerek AK Belediyecilik hizmetlerini Midyat’a sunmaya devam edeceğiz. Projeleri açıklayacağımız zaman ile ilgili heyecanlıyım ama şimdilik sizlere birkaç başlık vermek istiyorum. Turizm’den Eğitime, Spordan Kültür-Sanata, Ekonomi ’den Sosyal Yaşama, Doğadan Çevreye, Gençlikten Bilim’e, Aileden Sağlık’a Tarım’dan Sanayi’ye, Midyat’a özel birçok projemiz var. Midyat’ın yıllardır eksikliğini htiği, gençlerimizin, yetişkinlerimizin ve tüm vatandaşlarımızın faaliyetlerinden faydalanabileceği Midyat Kültür Merkezi, Aş evleri, Yarı Olimpik Havuzlar, Midyat Kent Konseyinin kurulması, Yeni Aziz SANCAR’ların yetişebilmesi için Midyat Bilim Merkezi’nin açılması, Kaybolmaya yüz tutmuş sanatların canlandırılması, İmar Projeleri, Sosyal etkinliklerin yapılacağı gezici kültür araçları ve daha birçok alanda Midyat’ımızın çehresini değiştirecek ve Midyat’ı şahlandıracak projelerimiz var.

 

MAKAM ARAÇLARINI KALDIRACAĞIZ

 

Bunu rahatlıkla size ifade etmek istiyorum. Belediye başkanı seçilmem halinde başta şahsımın makam aracı olmak üzere gereksiz bütün makam araçlarını kaldırıyoruz. Çalışmalarım esnasında kendi Şahsi aracımı kullanıp hizmet sunacağım.

 

MEGA PROJELERİMİZ VAR

 

Tabi herkesin heyecanla beklediği Mega Projelerimizde var. Heyecanınızı kaçırmak istemiyorum ama bu projelerle ilgili bazı ipuçları vereyim. Örneğin ; Estel – Midyat Arası Tramvay Projemiz var, Antik Amfi Tiyatro Projemiz var, Yapay Gölet projemiz var. Düşünün ki bir turist arabasını Midyat’a kazandıracağımız yer altı otoparkına park edip Tramvay’a biniyor ve Dinler, Diller kenti Midyat’ımızın tarihi sokaklarından geçerek bir yolculuk yapıyor. Kültür Turizm Ofislerimize uğrayarak tarihe ışık tutacak nazik rehberlerimizin nezaretinde Midyat’ı her yönüyle tanıyabiliyor.. Tarihi mekânları ziyaret Ettikten sonra, yapay göletlimizin kenarında yeşillikler içerisinde güzel Midyat havasını soluyor.

Restore edilen tarihi alışveriş merkezlerinden alışverişini yapıyor. Antik Amfi tiyatromuzda Kültür sanat Etkinliklerini izliyor. Kadim şehir Midyat’ımızın eşsiz görüntülerini fotoğraflayıp tarihi ve modern Midyat’tan sevinçle ayrılıyor. ''dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


29° / 16.5°
  • BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,53% -0,04
  • EURO

    34,79% -0,18
  • GRAM ALTIN

    2439,98% 0,42
  • Ç. ALTIN

    3994,55% -0,61