VEYSİ ŞAHİN;``SEÇİLMEM HALİNDE MAAŞIM ENGELLİ ÇOCUKLARA BURS OLARAK VERİLECEK``

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)Midyat Belediye Başkan Adayı Veysi Şahin , Belediye Başkanı seçilmem halinde, Belediye Başkanlığım boyunca aldığım maaşlar engelli çocuklarımıza burs olarak dağıtılacaktır.``Dedi.

2.03.2019 20:21:47 0
VEYSİ ŞAHİN;``SEÇİLMEM HALİNDE MAAŞIM  ENGELLİ ÇOCUKLARA BURS OLARAK VERİLECEK``


31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)Midyat Belediye Başkan Adayı Veysi Şahin seçilmesi halinde belediye ait bütün makam araçlarını satışa çıkaracaklarını  ve   hizmet araçları  dışında araç olmayacağını belirterek ''Ben şahsi aracımla işe geleceğim. Kimsenin makam aracı olmayacak. Hizmet araçları dışında kalan makam araçları satılacak. Biz hizmet için geleceğiz, makam için değil” dedi.

 

Veysi Şahin Midyat ilçesinde farklı bir belediyecilik yapacaklarını belirterek,Midyat ilçesine yapay gölet, hafif nostaljik tramvay, hayvan barınma merkezi,4 yarı olimpik havuz, kültür ve kongre merkezi, geri dönüşüm ve arıtma tesisleri, belediye aş evi, meslek sanayi siteleri, tarihi mekanların restorasyon, antik amfi tiyatrosu, otopark, Beyaz Su enerji üretimi gibi projelerle ilçenin hak ettiği yere gelmesini sağlayacaklarını ve Dünya´ya örnek teşkil edecek bir dil ve din ve kültürel zenginliğine sahip Midyat İlçesinin, dünyaya açılacak bir  pencere haline getirmeyi hedeflediklerini  belirterek, bu yönde projeler hazırladık ve bu projeleri hayata geçireceklerini  ifade etti.

 

Veysi Şahin,  Belediye Başkanı seçilmem halinde, Belediye Başkanlığım boyunca aldığım maaşlar engelli çocuklarımıza burs olarak dağıtılacaktır.''Dedi.

 

Seçim çalışmaları sırasında vatandaşlardan sıcak ilgi gördüklerini belirten Veysi Şahin,seçimlere kadar ev,ev,mahalle,mahalle ,köy,köy dolaşarak,sıkmadık el,bırakmayacaklarını herkesi kucaklayacaklarını belirtti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MİDYAT

 


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00