VİP TURİZM`E ?2500 davetli? Üç gece? Beş mekân??ÖDÜLÜ

Young Presidents Organisation üyesi 2500 iş liderini İstanbul?da eşsiz bir davetle ağırlayan VIP MICE?a Ace of M.I.C.E?ta En İyi Davet Organizasyonu Ödülü?nü kazandırdı

6.03.2015 12:45:12 0
VİP TURİZM`E ?2500 davetli? Üç gece? Beş mekân??ÖDÜLÜ

Young Presidents Organisation üyesi 2500 iş liderini İstanbul’da eşsiz bir davetle ağırlayan VIP MICE’a Ace of M.I.C.E’ta En İyi Davet Organizasyonu Ödülü’nü kazandırdı.

        Türkiye MICE sektörünün dünyaya tanıtılması, bilinirliliğinin ve ticari hacminin artırılması amacıyla aralarında VIP MICE’ın da yer aldığı sponsorların desteğiyle 26-28 Şubat'ta 25 ülke ve ülkemizden 10 000 kişinin katılımı ile   İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlendi.

Ace of M.I.C.E 2015 kapsamında verilen Ace of M.I:C.E Kongre, Toplantı ve Etkinlik ödülleri, Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Sektörün en prestijli organizasyonu olarak kabul edilen ödül törenine bu yıl 4 kategoride 23 dalda 150’nin üzerinde aday başvurdu.

Kazananlar, 91 kişilik jüri tarafından yapılan ön elemelerin ardından, her dalda ilk üçe kalan 66 aday arasından belirlendi.

VIP MICE, Young Presidents Organisation üyesi 2500 iş lideri için İstanbul’da düzenlediği eşsiz davetlerle En İyi Davet Organizasyonu Ödülü’nü kazandı.

VIP Turizm CEO’su Yasemin Pirinçcioğlu, organizasyonun öyküsünü şu sözlerle anlattı:

“2013 yılı Şubat ayında, dünyanın dört bir yanından Young Presidents Organisation üyesi 2500 iş lideri, Global Leadership Conference kapsamında İstanbul’a gelecekti. VIP MICE olarak Türkiye’nin renkleri, sesleri ve tatlarından oluşan otantik karakterini ve zengin tarihini tanıtacak şekilde bir sosyal program tasarladık.

Aslında Türkiye’nin farklı yüzlerini sergilemek istediğimiz bu program dâhilinde “Hoş Geldiniz”, “Kültür Gecesi” ve sonunda da “Gala Gecesi” olacaktı. Ancak bu öğeleri bir kerede tanıtmak için uzun saatler gerekmekteydi. Bizim çözümüz işte o zaman devreye girdi. Türkiye’nin hikâyesini anlatmak için “2500 davetli… Üç gece… Beş mekân…” fikrini geliştirdik. Mekânlar seçildi, hikayeler belirlendi… Sırasıyla Osmanlı Gecesi, renkleri, tatları ve danslarıyla imparatorluk resmedilecek; Bizans’ın İmparatorları Gecesi ile dönemin müziği, çeşnisi danslarla hikayeleştirilecek; Gala Gecesi ile ise bir saray eğlencesi deneyimi yaşatarak krallara yaraşır bir kutlama ile anlatım sona erecekti.

Etkinlik titizlikle tasarlandıktan sonra uygulama kusursuz bir biçimde gerçekleşti. Misafirler, son gecelerinde sabaha kadar dans ederek belleklerinde tarih, kültür ve eğlencenin renkli tadıyla İstanbul’dan ayrıldılar.”

 

VIP MICE Hakkında

Meeting

VIP MICE olarak etkinlik yönetiminin marka bilinirliğinin önemli bir parçası olduğunu bilerek ortak akılda hareket ederiz. Etkinlik yönetiminin sadece operasyon yönetimi olmadığını biliriz, müşteri memnuniyetinin hedef alarak, doğru zaman ve doğru bütçe yönetimi yapmayı hedefleriz.

Dünyanın dört bir yanında sahip olduğu çözüm ortaklarımız ile istenilen lokasyonda etkinliğinizi mümkün kılıyoruz. Ve tüm alanlarında “tam hizmet veren bir etkinlik ajansı” olarak hizmet sunuyoruz.

Incentive

47 yılın verdiği deneyimle bayileriniz, müşterileriniz, çalışanlarınız ve markanız arasında güçlü bir bağ oluşturmanın benzersiz yolunu sunuyoruz. Hedef kitlenizin ihtiyaçları ve isteklerini ortak platformda buluşturuyoruz. Markanızın ve katılımcılarınızı ortak kazanç sağlıyoruz. Amacınıza uygun, verimli, doğru ve hedef kitleye özel hizmet sunuyoruz. 

Congress

VIP MICE özel sektör oyuncuları ile birlikte dernek, sivil toplum kuruluşları, kamu kuruluşları ve vakıfların tarafsız ve objektif çözüm ortağıdır. 

Kongre yönetiminde tüm iş ortaklarına kısa vadeli veya uzun vadeli strateji ve planlama konusunda uzman bir danışman olarak görev yapar. İhtiyaçlara  yönelik stratejik çalışmalar yürütür. Amaçlanan kongrelerin ve toplantıların tüm proje ve operasyon süreçlerini kurgular ve yönetir.

Event

1968'ten beri, konsept oluşturma ve etkinlik yönetimine yönelik proaktif yaklaşımla dünyanın her yerinden birçok şirketin ideal toplantı, teşvik ve kutlama etkinliklerini planlamasına ve uygulamasınna destek veriyor.

 

ARTUKLU HABER AJANSI


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04